CHP BURDUR İL TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gündem 06.03.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP BURDUR İL TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Burdur İl Teşkilatı köy ziyaretlerine devam ediyor...
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Teşkilatı köy ziyaretlerine devam ediyor.   Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Teşkilatı dün Çallıca, Kozluca, Boğaziçi, Karaçal, Yassıgüme, Akyaka, Kuruçay, Sulu dere ziyaretlerinin ardından bugün de Çendik, Yazıköy, Yarıköy, Aşağı Müslümler, Düğer ve Hacılar köylerini ziyaret ettiler. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Köy ziyaretlerinde vatandaş ile sohbet eden sıkıntılarını dinleyen İl Başkanı İzzet Akbulut, ‘’Sesinize Ses Olmaya, çözüm önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Umudunuzu yüksek tutun, Halkın iktidarını kuracak hep birlikte daha güzel günler göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.    
Burdur İl Teşkilatı köy ziyaretlerine devam ediyor...

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Teşkilatı köy ziyaretlerine devam ediyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Teşkilatı dün Çallıca, Kozluca, Boğaziçi, Karaçal, Yassıgüme, Akyaka, Kuruçay, Sulu dere ziyaretlerinin ardından bugün de Çendik, Yazıköy, Yarıköy, Aşağı Müslümler, Düğer ve Hacılar köylerini ziyaret ettiler. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Köy ziyaretlerinde vatandaş ile sohbet eden sıkıntılarını dinleyen İl Başkanı İzzet Akbulut, ‘’Sesinize Ses Olmaya, çözüm önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Umudunuzu yüksek tutun, Halkın iktidarını kuracak hep birlikte daha güzel günler göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.