Cezaevi firarisi Manavgat'ta yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 18.02.2020 - 15:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cezaevi firarisi Manavgat'ta yakalandı

Cezaevi firarisi Manavgat'ta yakalandı
Manavgat ilçesinde cezaevi firarisi olan ve 7 ayrı suçtan aranan zanlı jandarma tarafından yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tutuklu bulunduğu Adana L Tipi Cezaevi'nden firar ettiği ve "özel belgede sahtecilik", "konut dokunulmazlığının ihlali" ile "hırsızlık" suçlarından aranan S.K'nın ilçede olduğu belirlendi.  Yaklaşık iki ay önce geldiği ilçede bir iş yerinde çalışan zanlı, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.  Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.K. yeniden cezaevine gönderildi. 
Cezaevi firarisi Manavgat'ta yakalandı

Manavgat ilçesinde cezaevi firarisi olan ve 7 ayrı suçtan aranan zanlı jandarma tarafından yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tutuklu bulunduğu Adana L Tipi Cezaevi'nden firar ettiği ve "özel belgede sahtecilik", "konut dokunulmazlığının ihlali" ile "hırsızlık" suçlarından aranan S.K'nın ilçede olduğu belirlendi. 

Yaklaşık iki ay önce geldiği ilçede bir iş yerinde çalışan zanlı, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.K. yeniden cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.