ÇEVRE YOLUNDAKİ AĞAÇLAR YENİ YERİNE TAŞINDI

Gündem 01.01.2014 - 16:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇEVRE YOLUNDAKİ AĞAÇLAR YENİ YERİNE TAŞINDI

ÇEVRE YOLUNDAKİ AĞAÇLAR YENİ YERİNE TAŞINDI
Karayolları tarafından çevre Antalya çevre yolunda yapılan çalışmalar nedeni ile orta refüjde bulunan çam ağaçları kesilmeyerek yeni yerine taşındı. Özel ağaç kökleme makinesi ile yerinden alınan çam ağaçları gül sanayinde boş bulunan ortarefüje dikildi. Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü karayolları tarafından yeniden düzenlenen ve çevre yolundaki kavşak düzenlemesi nedeni ile bu alanda bulunan ağaçlar tehlike altına girmişti. Kavşağın yapılması için ağaçların kesilmesi söz konusu olmuştu. Bu noktada park bahçeler müdürlüğü harakete geçerek ağaçları kesilmekten kurtardı. Kavşak düzenlenmesi nedeni ile kaldırılması gereken ağaçlar özel bir makine ile yeni yerinde yeniden yeşermeye başlayacak. 
ÇEVRE YOLUNDAKİ AĞAÇLAR YENİ YERİNE TAŞINDI

Karayolları tarafından çevre Antalya çevre yolunda yapılan çalışmalar nedeni ile orta refüjde bulunan çam ağaçları kesilmeyerek yeni yerine taşındı. Özel ağaç kökleme makinesi ile yerinden alınan çam ağaçları gül sanayinde boş bulunan ortarefüje dikildi.

Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü karayolları tarafından yeniden düzenlenen ve çevre yolundaki kavşak düzenlemesi nedeni ile bu alanda bulunan ağaçlar tehlike altına girmişti. Kavşağın yapılması için ağaçların kesilmesi söz konusu olmuştu. Bu noktada park bahçeler müdürlüğü harakete geçerek ağaçları kesilmekten kurtardı. Kavşak düzenlenmesi nedeni ile kaldırılması gereken ağaçlar özel bir makine ile yeni yerinde yeniden yeşermeye başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.