Ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ektiler, serbest bırakıldılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2019 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ektiler, serbest bırakıldılar

Ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ektiler, serbest bırakıldılar
 Burdur'da ceviz arazilerine yasa dışı kenevir eken iki şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 35 kök kenevir ise ekipler tarafından imha edildi. Güvenlik güçleri tarafından Burdur genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülüyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur merkez Halıcılar köyünde ikamet eden S.A. ve O.A. isimli şahısların kendilerine ait ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alındı. S.A. ve O.A. isimli şahıslara ait ceviz arazisinde yapılan operasyon neticesinde 35 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli S.A. ve O.A. yakalandı. Burdur Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile S.A. ve O.A., ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı. Ele geçirilen 35 kök kenevir bitkisi Burdur Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edildi.
Ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ektiler, serbest bırakıldılar

 Burdur'da ceviz arazilerine yasa dışı kenevir eken iki şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 35 kök kenevir ise ekipler tarafından imha edildi.
Güvenlik güçleri tarafından Burdur genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülüyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur merkez Halıcılar köyünde ikamet eden S.A. ve O.A. isimli şahısların kendilerine ait ceviz arazilerine yasa dışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alındı.
S.A. ve O.A. isimli şahıslara ait ceviz arazisinde yapılan operasyon neticesinde 35 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli S.A. ve O.A. yakalandı. Burdur Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile S.A. ve O.A., ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı. Ele geçirilen 35 kök kenevir bitkisi Burdur Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.