ÇEŞNİBAHAR, BELÇİKA TURNESİNE ÇIKIYOR

Sanat 03.05.2015 - 11:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇEŞNİBAHAR, BELÇİKA TURNESİNE ÇIKIYOR

ÇEŞNİBAHAR, BELÇİKA TURNESİNE ÇIKIYOR
Muratpaşa Belediyesi’nin gönüllü kadınlarından oluşan topluluk Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak 15 ve 17 Mayıs tarihlerinde “Koca Yasa” oyununu sahneleyecekler.  Muratpaşa’da yaşayan gönüllü kadınların yer aldığı Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, Belçika’nın Anderlecht kentinde bulunan Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak 14 Mayıs’ta Belçika’ya gidecek. Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu “Koca Yasa” isimli oyuncularını Belçika’nın Hoboken’de 15 Mayıs’ta, Adtwerpen’de 17 Mayıs’ta sergileyecek. Muratpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki topluluğun Koordinatörlüğünü İlyas Daştan, Sanat Yönetmenliğini Hilal Nesin yapıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda kadınların sesini duyurmalarına katkı sunan Başkan Ümit Uysal’ın talimatıyla sanatsal çalışmalarına hız veren Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu “Gıvır” ve “Saç Ayağı” oyunlarıyla yeni sezonda seyirciyle buluşacak. Almanya Manhaim’dan da istek alan topluluk Avrupa'dan kadın sorunlarını sahneye taşıyacak. 20 GÖNÜLLÜ KADINDAN OLUŞUYOR Kadın sorunlarının mizahi bir dille anlatıldığı “Koca Yasa” oyununu kadrosunda 20 gönüllü kadının yer aldığını belirten Hilal Nesin, “Belçika’da bulunan Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak turneye gideceğiz. Kadınların tüm Dünya’da yaşadığı sorunları mizahi bir dille Belçika’da yaşayan Türk vatandaşlarına anlatacağız. Koca Yasa oyununun büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Turne hazırlıklarımız yoğun bir şekilde sürüyor” dedi.
ÇEŞNİBAHAR, BELÇİKA TURNESİNE ÇIKIYOR

Muratpaşa Belediyesi’nin gönüllü kadınlarından oluşan topluluk Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak 15 ve 17 Mayıs tarihlerinde “Koca Yasa” oyununu sahneleyecekler. 
Muratpaşa’da yaşayan gönüllü kadınların yer aldığı Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu, Belçika’nın Anderlecht kentinde bulunan Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak 14 Mayıs’ta Belçika’ya gidecek. Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu “Koca Yasa” isimli oyuncularını Belçika’nın Hoboken’de 15 Mayıs’ta, Adtwerpen’de 17 Mayıs’ta sergileyecek.
Muratpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki topluluğun Koordinatörlüğünü İlyas Daştan, Sanat Yönetmenliğini Hilal Nesin yapıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda kadınların sesini duyurmalarına katkı sunan Başkan Ümit Uysal’ın talimatıyla sanatsal çalışmalarına hız veren Çeşnibahar Kadınlar Topluluğu “Gıvır” ve “Saç Ayağı” oyunlarıyla yeni sezonda seyirciyle buluşacak. Almanya Manhaim’dan da istek alan topluluk Avrupa'dan kadın sorunlarını sahneye taşıyacak.
20 GÖNÜLLÜ KADINDAN OLUŞUYOR
Kadın sorunlarının mizahi bir dille anlatıldığı “Koca Yasa” oyununu kadrosunda 20 gönüllü kadının yer aldığını belirten Hilal Nesin, “Belçika’da bulunan Troya Sanat Merkezi’nin davetlisi olarak turneye gideceğiz. Kadınların tüm Dünya’da yaşadığı sorunları mizahi bir dille Belçika’da yaşayan Türk vatandaşlarına anlatacağız. Koca Yasa oyununun büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Turne hazırlıklarımız yoğun bir şekilde sürüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.