Cenazeler karıştı; yanlış ölüyü defnediyorlardı

Dünya 29.05.2017 - 09:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cenazeler karıştı; yanlış ölüyü defnediyorlardı

İranlı ve Hollandalı şahısların cenazeleri karıştı... İranlı şahsın cenazesi Hollanda'ya gönderildi, yanlışlık cenaze töreninde ortaya çıktı...
   Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan ve kalp krizi geçirerek ölen İranlının cenazesi, yine kalp krizinden ölen Hollandalının cenazesi ile karıştırılarak bu ülkeye gönderildi. Durumu fark eden ailenin olayı bildirmesinin ardından Hollanda'ya götürülen cenaze iade edilirken, Hollandalı'nın cenazesinin de ülkesine götürüleceği öğrenildi. , Alanya'da yerleşik yaşayan İran uyruklu Ali Eskandari (65) ve kendisi gibi yerleşik yaşayan Hollandalı Antonius van Kasteren (67), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eskandari ve Kasteren'in cenazeleri Alanya Devlet Hastanesi morguna konuldu. Burada yapılan işlemlerinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna Hollandalı'nın yerine yanlışlıkla İranlı'nın cenazesi gönderildi. Otopsi sonrası cenaze hizmeti veren firma aracılığıyla İranlı'nın cenazesi, defin için Hollanda'ya götürüldü. Hollanda'da yapılan cenaze töreni sırasında Antonius van Kasteren'in yakınları, cenazenin başka birine ait olduğunu fark etti. Ailenin durumu yetkililere haber vermesinin ardından karışıklık olduğu anlaşıldı. Yapılan çalışma sonrası Hollanda'da bulunan Ali Eskandari'nin cenazesinin geri gönderileceği, Hollandalı Kasteren'in cenazesinin de ülkesine götürülmek üzere yola çıkarıldığı öğrenildi.
İranlı ve Hollandalı şahısların cenazeleri karıştı... İranlı şahsın cenazesi Hollanda'ya gönderildi, yanlışlık cenaze töreninde ortaya çıktı...

 

 Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan ve kalp krizi geçirerek ölen İranlının cenazesi, yine kalp krizinden ölen Hollandalının cenazesi ile karıştırılarak bu ülkeye gönderildi. Durumu fark eden ailenin olayı bildirmesinin ardından Hollanda'ya götürülen cenaze iade edilirken, Hollandalı'nın cenazesinin de ülkesine götürüleceği öğrenildi.

, Alanya'da yerleşik yaşayan İran uyruklu Ali Eskandari (65) ve kendisi gibi yerleşik yaşayan Hollandalı Antonius van Kasteren (67), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eskandari ve Kasteren'in cenazeleri Alanya Devlet Hastanesi morguna konuldu. Burada yapılan işlemlerinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna Hollandalı'nın yerine yanlışlıkla İranlı'nın cenazesi gönderildi. Otopsi sonrası cenaze hizmeti veren firma aracılığıyla İranlı'nın cenazesi, defin için Hollanda'ya götürüldü.

Hollanda'da yapılan cenaze töreni sırasında Antonius van Kasteren'in yakınları, cenazenin başka birine ait olduğunu fark etti. Ailenin durumu yetkililere haber vermesinin ardından karışıklık olduğu anlaşıldı. Yapılan çalışma sonrası Hollanda'da bulunan Ali Eskandari'nin cenazesinin geri gönderileceği, Hollandalı Kasteren'in cenazesinin de ülkesine götürülmek üzere yola çıkarıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.