Çeltikçi Belediyesi Ekmeğe Zam Yapmadı

Yaşam 16.02.2021 - 14:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çeltikçi Belediyesi Ekmeğe Zam Yapmadı

Burdur genelinde ekmeğe zam yapılmasının ardından 260 gram ekmek 2 TL olmuştu.
Burdur genelinde ekmeğe zam yapılmasının ardından 260 gram ekmek 2 TL olmuştu.   Ekmeğe yapılan zamlar sonrasında Çeltikçi Belediyesi Halk Ekmek fırını ise herhangi bir zam yapmaıd. Çeltikçi Belediyesi'nden tarafından, halk ekmek fırınında 1 adet ekmeğin fiyatı1,25 TL, simit fiyatının ise 1,50 TL olduğu belirtildi.   Konu hakkında açıklamada bulunan Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın; “Biz vatandaşımız için en uygun ekmeği yapmaya ve satmaya devam edeceğiz. Burdur ve çevresinde yapılan zamlara inat halkımıza en uygun fiyatla ekmek satışı yapıyoruz. Vatandaşımız için hem sağlıklı hem de uygun ekmeği Halk Ekmek fırınımızda üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Burdur genelinde ekmeğe zam yapılmasının ardından 260 gram ekmek 2 TL olmuştu.

Burdur genelinde ekmeğe zam yapılmasının ardından 260 gram ekmek 2 TL olmuştu.

 

Ekmeğe yapılan zamlar sonrasında Çeltikçi Belediyesi Halk Ekmek fırını ise herhangi bir zam yapmaıd. Çeltikçi Belediyesi'nden tarafından, halk ekmek fırınında 1 adet ekmeğin fiyatı1,25 TL, simit fiyatının ise 1,50 TL olduğu belirtildi.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın; “Biz vatandaşımız için en uygun ekmeği yapmaya ve satmaya devam edeceğiz. Burdur ve çevresinde yapılan zamlara inat halkımıza en uygun fiyatla ekmek satışı yapıyoruz. Vatandaşımız için hem sağlıklı hem de uygun ekmeği Halk Ekmek fırınımızda üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.