ÇEBİŞ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Gündem 02.07.2020 - 16:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇEBİŞ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ÇEBİŞ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Çeltikçi İlçesine bağlı Çebiş Köyü girişi yol kenarında bulunan çöplükte saat 11:00 sıralarında çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile çalılıklara sıçraması sonucu büyümüş, görevli ekiplerin müdahalesi sonrası saat 13:00 itibariyle kontrol altına alınmıştır. Çıkış nedeni araştırılan yangına Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne ait 6 arazöz ve 3 yangın ilk müdahale aracı ile Çeltikçi Belediyesi ve Bağsaray Köyü itfaiyeleri ile müdahale edilmiş, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünden gönderilen 1 adet yangın söndürme helikopteri yangının kontrol altına alınmasına destek vermiştir. Yangından etkilenen 6 dekar makilik alanda soğutma çalışmaları devam ederken, yangın bölgesinde rüzgar ve sıcak havanın etkisiyle yeni bir yangının çıkabilmesi ihtimali değerlendirilerek, görevli orman personeli hazır bekletilmektedir.
ÇEBİŞ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Çeltikçi İlçesine bağlı Çebiş Köyü girişi yol kenarında bulunan çöplükte saat 11:00 sıralarında çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile çalılıklara sıçraması sonucu büyümüş, görevli ekiplerin müdahalesi sonrası saat 13:00 itibariyle kontrol altına alınmıştır.

Çıkış nedeni araştırılan yangına Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne ait 6 arazöz ve 3 yangın ilk müdahale aracı ile Çeltikçi Belediyesi ve Bağsaray Köyü itfaiyeleri ile müdahale edilmiş, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünden gönderilen 1 adet yangın söndürme helikopteri yangının kontrol altına alınmasına destek vermiştir.

Yangından etkilenen 6 dekar makilik alanda soğutma çalışmaları devam ederken, yangın bölgesinde rüzgar ve sıcak havanın etkisiyle yeni bir yangının çıkabilmesi ihtimali değerlendirilerek, görevli orman personeli hazır bekletilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.