Çatağıl Köyünde Yangın

Asayiş 26.05.2020 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çatağıl Köyünde Yangın

Burdur’un Çatağıl Köyü’nde çıkan yangında bir ev ve ahırda maddi hasar meydana geldi.
Burdur’un Çatağıl Köyü’nde çıkan yangında bir ev ve ahırda maddi hasar meydana geldi. Çatağıl Köyü’nde Durmuş Aksu’ya ait evde saat 16.30 sıralarında evde kimsenin olmadığı sırada bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Ahırda ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ev sahibi Durmuş Aksu “biz tarlada çalışıyorduk. Kendi kendine ev tutuşmuş. Bir baktım duman çıkmaya başladı” dedi. Köy Muhtarı Muzaffer Akkoç ev sahibinin tarlada çalıştığı sırada çıkan yangının elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.
Burdur’un Çatağıl Köyü’nde çıkan yangında bir ev ve ahırda maddi hasar meydana geldi.

Burdur’un Çatağıl Köyü’nde çıkan yangında bir ev ve ahırda maddi hasar meydana geldi.

Çatağıl Köyü’nde Durmuş Aksu’ya ait evde saat 16.30 sıralarında evde kimsenin olmadığı sırada bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.
Yangın Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Ahırda ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Ev sahibi Durmuş Aksu “biz tarlada çalışıyorduk. Kendi kendine ev tutuşmuş. Bir baktım duman çıkmaya başladı” dedi.

Köy Muhtarı Muzaffer Akkoç ev sahibinin tarlada çalıştığı sırada çıkan yangının elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.