CAMİ HIRSIZIN YAKALANMASI İÇİN EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI

Asayiş 25.03.2021 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CAMİ HIRSIZIN YAKALANMASI İÇİN EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI

6 musluğu çaldı.
Burdur’da Şirinevler Mahallesi Camisine sabah 07.30 sıralarında gelen hırsız cami şadırvanı ile erkek ve bayan tuvaletindeki 6 musluğu çaldı.      Şirinevler Mahallesi Camisine bu sabah 07.30’da gelen kimliği belirsiz kişi Cami Şadırvanındaki 3, bayan tuvaletindeki 1 ve erkek tuvaletindeki 2 musluğu çaldıktan sonra kayıplara karıştı.   Cami şadırvanı ve tuvaletlerdeki muslukları çalan hırsız güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.    
6 musluğu çaldı.

Burdur’da Şirinevler Mahallesi Camisine sabah 07.30 sıralarında gelen hırsız cami şadırvanı ile erkek ve bayan tuvaletindeki 6 musluğu çaldı. 

 

 

Şirinevler Mahallesi Camisine bu sabah 07.30’da gelen kimliği belirsiz kişi Cami Şadırvanındaki 3, bayan tuvaletindeki 1 ve erkek tuvaletindeki 2 musluğu çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

 

Cami şadırvanı ve tuvaletlerdeki muslukları çalan hırsız güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.