CADDELERE YENİ SİSTEM

Gündem 07.01.2014 - 17:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CADDELERE YENİ SİSTEM

Burdur Belediyesi ana caddelere yeni sistem getirdi.
Burdur Belediyesi ana caddelere yeni sistem getirdi. Gazi Caddesi başta olmak üzere şehrin ana caddelerini farklı bir aydınlatma sistemi döşettiren Burdur Belediyesi, caddelere şimdi de ışıklı yön levhaları koydurttu. Gazi caddesini kesen her sokağın adının yazdığı bu levhalar özellikle akşamları kent güzelliğini bütünlüyor. Burdur Belediyesinin Gazi Caddesindeki çalışmaları kaldırımlarla başladı. Kaldırımları pomza taşlarıyla ve görme engelliler için izli bloklarla donatan Burdur Belediyesi, sonrasında caddelere belirli aralıklarla oturma grupları ve banklar koydurttu. Çöp kutularının da konulmasıyla tamamlanan kaldırım çalışmalarına ışıklı levhalar eklendi. Gazi caddesinde her sokağın başlangıcında yer alan bu ışıklı levhalar Burdur’a dışardan gelenler için adres bulmalarında yardımcı olacak. 
Burdur Belediyesi ana caddelere yeni sistem getirdi.

Burdur Belediyesi ana caddelere yeni sistem getirdi. Gazi Caddesi başta olmak üzere şehrin ana caddelerini farklı bir aydınlatma sistemi döşettiren Burdur Belediyesi, caddelere şimdi de ışıklı yön levhaları koydurttu. Gazi caddesini kesen her sokağın adının yazdığı bu levhalar özellikle akşamları kent güzelliğini bütünlüyor.

Burdur Belediyesinin Gazi Caddesindeki çalışmaları kaldırımlarla başladı. Kaldırımları pomza taşlarıyla ve görme engelliler için izli bloklarla donatan Burdur Belediyesi, sonrasında caddelere belirli aralıklarla oturma grupları ve banklar koydurttu. Çöp kutularının da konulmasıyla tamamlanan kaldırım çalışmalarına ışıklı levhalar eklendi. Gazi caddesinde her sokağın başlangıcında yer alan bu ışıklı levhalar Burdur’a dışardan gelenler için adres bulmalarında yardımcı olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.