Büyükşehir'den engellilere unutulmaz yaz

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2016 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Büyükşehir'den engellilere unutulmaz yaz

Antalya Büyükşehir'den engellilere unutulmaz yaz
Büyükşehir Belediyesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Yaz Okulu, Antalyalı engelli bireylerin vazgeçilmez adresi oldu. Yüzmeden dramaya kadar farklı dallarda eğitim veren merkez, engelli bireylere unutulmaz bir yaz tatili yaşatıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2007 yılında temelini attığı Türkiye'nin en büyük engelli merkezi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, engellilere yönelik birbirinden farklı hizmetler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi hem kendi mevcut öğrencileri hem de dışarıdan gelen öğrenciler için ücretsiz Engelli Yaz Okulu düzenledi. Temmuz ayında başlayan yaz okuluna yüzme, masa tenisi, basketbol, bocce, drama, seramik ve görsel sanatlar, müzik-dans alanlarındaki kurslara 230 öğrenci kayıt yaptırdı. Hem spor hem eğlence Haftada iki gün 6 saat spor ve sanat alanlarında eğitim alan çocuklar, unutulmaz bir yaz tatili yaşıyor. Engelli çocuklar derste iken, ailelerinde iyi vakit geçirmesi sağlanıyor. Engelli öğrenciler eğitimlerde neşeli dakikalar geçirirken, bir yandan da eğitim alıyor. Engelli yaz Okulu 9 Eylül Cuma günü (bugün) düzenlenecek etkinlik ile sona eriyor.
Antalya Büyükşehir'den engellilere unutulmaz yaz

Büyükşehir Belediyesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Yaz Okulu, Antalyalı engelli bireylerin vazgeçilmez adresi oldu. Yüzmeden dramaya kadar farklı dallarda eğitim veren merkez, engelli bireylere unutulmaz bir yaz tatili yaşatıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2007 yılında temelini attığı Türkiye'nin en büyük engelli merkezi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, engellilere yönelik birbirinden farklı hizmetler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi hem kendi mevcut öğrencileri hem de dışarıdan gelen öğrenciler için ücretsiz Engelli Yaz Okulu düzenledi. Temmuz ayında başlayan yaz okuluna yüzme, masa tenisi, basketbol, bocce, drama, seramik ve görsel sanatlar, müzik-dans alanlarındaki kurslara 230 öğrenci kayıt yaptırdı.

Hem spor hem eğlence

Haftada iki gün 6 saat spor ve sanat alanlarında eğitim alan çocuklar, unutulmaz bir yaz tatili yaşıyor. Engelli çocuklar derste iken, ailelerinde iyi vakit geçirmesi sağlanıyor. Engelli öğrenciler eğitimlerde neşeli dakikalar geçirirken, bir yandan da eğitim alıyor. Engelli yaz Okulu 9 Eylül Cuma günü (bugün) düzenlenecek etkinlik ile sona eriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.