BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR AİLE EĞİTİM MERKEZİ

Gündem 07.01.2014 - 13:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ BİR AİLE EĞİTİM MERKEZİ

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÖRDÜNCÜ AİLE EĞİTİM VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ’Nİ FATİH MAHALLESİ’NDE AÇTI
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan, Çamlıbel ve Santral Aile Eğitim Merkezlerinin ardından Fatih Mahallesi’ne de yeni bir Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi açtı. Merkezlerde bölge halkına toplumun ve ailenin gelişmesi için, bireylerin katılımcı, üretken ve kendine yeterli hale gelmesi adına birçok faaliyet yürütüldüğü belirtilirken, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezlerinin, ailelerin ekonomik, toplumsal, kültürel ve psikolojik sorunlarla baş edebilmeleri için korunması, desteklenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla hizmet üretmeye devam ettiği bildirildi.Kepez ilçesinin 3’üncü Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi olma özelliğini taşıyan Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde bölge halkına hizmet veriyor. Merkezde, sosyal hizmet uygulamaları ile ailelere sosyo-ekonomik destek sağlanırken, bireylerin sosyalleşerek topluma kazandırılmalarını ve bilinçlendirilmelerini içeren eğitim ve kurs programlarının gerçekleştirildiği belirtildi.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÖRDÜNCÜ AİLE EĞİTİM VE SOSYAL HİZMET MERKEZİ’Nİ FATİH MAHALLESİ’NDE AÇTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan, Çamlıbel ve Santral Aile Eğitim Merkezlerinin ardından Fatih Mahallesi’ne de yeni bir Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi açtı. 
Merkezlerde bölge halkına toplumun ve ailenin gelişmesi için, bireylerin katılımcı, üretken ve kendine yeterli hale gelmesi adına birçok faaliyet yürütüldüğü belirtilirken, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezlerinin, ailelerin ekonomik, toplumsal, kültürel ve psikolojik sorunlarla baş edebilmeleri için korunması, desteklenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla hizmet üretmeye devam ettiği bildirildi.
Kepez ilçesinin 3’üncü Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi olma özelliğini taşıyan Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde bölge halkına hizmet veriyor. Merkezde, sosyal hizmet uygulamaları ile ailelere sosyo-ekonomik destek sağlanırken, bireylerin sosyalleşerek topluma kazandırılmalarını ve bilinçlendirilmelerini içeren eğitim ve kurs programlarının gerçekleştirildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.