BUTSO ÜYELERİNE BUTSO NEFES KREDİSİ

Ekonomi 11.07.2017 - 16:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO ÜYELERİNE BUTSO NEFES KREDİSİ

BUTSO NEFES KREDİSİ
BUTSO Üyeleri 2 Milyon 820 Bin TL Nefes Kredisi Kullandı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi öz kaynaklarını seferber ederek sağladığı TOBB Nefes Kredisi sayesinde 2016-2017 yılında üyelerine 2 Milyon 820 Bin lira mali kaynak yaratıldı. Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden başvurusu yapılan kredide BUTSO üyeleri 50 Bin Lira üst limitli ve yıllık yüzde 9.90 faiz oranlı kredi imkânından faydalandı. Kredi imkânı hakkında değerlendirmede bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik; “Odamız bütçesi doğrultusunda üyemiz olan 58 KOBİ’ mize toplam 2 Milyon 820 Bin lira düşük faizli kredi imkânı sağladık. Nefes kredisi projesi piyasayı biraz olsun canlandırdı ve ticaret hayatına nefes aldırdı. Ziraat Bankası ve Denizbank ile anlaşıp,  piyasa koşullarının bir hayli altında yıllık 9,90 ve Kredi Garanti Fonu kefaletiyle kredi verdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde başlatılan bu proje kapsamında Ülke genelinde Oda ve Borsalarımızın katkılarıyla toplam 100 milyon TL tutarında uygun faizli bir kredi kullanımı sağlandı. İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte, KOBİ’ lerimiz için “ Nefes Kredisi” olan bu projenin üyelerimize nefes aldırması ve Ülke ekonomimize canlılık katması bizleri sevindirdi.” İfadesinde bulundu.   NEFES KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ? -KOBİ olmak, -Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne üye odalardan birisine üye olmak, -Başvuru tarihi itibarıyla en az bir yıldır faaliyet gösteriyor olmak, -Eczaneler, Tarım Kredi ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri, Döviz Büfesi/Bürosu, factoring şirketleri, emlakçılar, mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler gibi sektörlerde faaliyet göstermek gibi başvuru şartları arandı.
BUTSO NEFES KREDİSİ

BUTSO Üyeleri 2 Milyon 820 Bin TL Nefes Kredisi Kullandı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi öz kaynaklarını seferber ederek sağladığı TOBB Nefes Kredisi sayesinde 2016-2017 yılında üyelerine 2 Milyon 820 Bin lira mali kaynak yaratıldı. Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden başvurusu yapılan kredide BUTSO üyeleri 50 Bin Lira üst limitli ve yıllık yüzde 9.90 faiz oranlı kredi imkânından faydalandı.

Kredi imkânı hakkında değerlendirmede bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik; “Odamız bütçesi doğrultusunda üyemiz olan 58 KOBİ’ mize toplam 2 Milyon 820 Bin lira düşük faizli kredi imkânı sağladık. Nefes kredisi projesi piyasayı biraz olsun canlandırdı ve ticaret hayatına nefes aldırdı. Ziraat Bankası ve Denizbank ile anlaşıp,  piyasa koşullarının bir hayli altında yıllık 9,90 ve Kredi Garanti Fonu kefaletiyle kredi verdik. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde başlatılan bu proje kapsamında Ülke genelinde Oda ve Borsalarımızın katkılarıyla toplam 100 milyon TL tutarında uygun faizli bir kredi kullanımı sağlandı. İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte, KOBİ’ lerimiz için “ Nefes Kredisi” olan bu projenin üyelerimize nefes aldırması ve Ülke ekonomimize canlılık katması bizleri sevindirdi.” İfadesinde bulundu.

 

NEFES KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ?

-KOBİ olmak,

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne üye odalardan birisine üye olmak,

-Başvuru tarihi itibarıyla en az bir yıldır faaliyet gösteriyor olmak,

-Eczaneler, Tarım Kredi ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri, Döviz Büfesi/Bürosu, factoring şirketleri, emlakçılar, mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler gibi sektörlerde faaliyet göstermek gibi başvuru şartları arandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.