BUTSO ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ekonomi 21.03.2019 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) periyodik hale getirdiği üye ziyaretlerine devam ediyor.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal, periyodik hale getirdikleri üye ve esnaf ziyaretlerini Yukarı Pazar, Gazi Caddesi, Kalekapısı Caddesi ve Aşağı Pazar mevkileriyle sürdürdü. BUTSO üyelerini ve esnafları ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindekiler üyelerin talep ve önerilerini aldılar.   Üyelerine ziyaretin sadece seçim döneminden seçim dönemine gerçekleşmediğini ve haftalık periyotlarla ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yusuf Keyik: “Ülkemizin, ilimizin ve Odamızın gündemi yoğun. Bu yoğunlukta fırsat buldukça üyelerimiz ve zaman zaman da esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu ziyaretlerimizde esnaflarımızın ve üyelerimizin Odamızla ilgili talep ve önerilerini alıyoruz” dedi.   Başkan Yusuf Keyik: “Elimizden geldiği kadarıyla üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmektir” diyerek BUTSO hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında üyelere bilgiler verdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) periyodik hale getirdiği üye ziyaretlerine devam ediyor.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal, periyodik hale getirdikleri üye ve esnaf ziyaretlerini Yukarı Pazar, Gazi Caddesi, Kalekapısı Caddesi ve Aşağı Pazar mevkileriyle sürdürdü. BUTSO üyelerini ve esnafları ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindekiler üyelerin talep ve önerilerini aldılar.

 

Üyelerine ziyaretin sadece seçim döneminden seçim dönemine gerçekleşmediğini ve haftalık periyotlarla ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yusuf Keyik: “Ülkemizin, ilimizin ve Odamızın gündemi yoğun. Bu yoğunlukta fırsat buldukça üyelerimiz ve zaman zaman da esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu ziyaretlerimizde esnaflarımızın ve üyelerimizin Odamızla ilgili talep ve önerilerini alıyoruz” dedi.

 

Başkan Yusuf Keyik: “Elimizden geldiği kadarıyla üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmektir” diyerek BUTSO hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında üyelere bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.