BUTSO’DAN TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISINA DAVET

Gündem 19.11.2019 - 17:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISINA DAVET

BUTSO’DAN TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISINA DAVET
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, cumartesi günü düzenlenecek uluslararası toplantı için davette bulundu.  Cumartesi günü saat 09.30- 12.00 arasında BUTSO Konferans Salonunda Türkçe konuşan 22 ülkeden 48 girişimci ile ikili görüşmelerin yapılacağını vurgulayan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “TOBB Başkanlığındaki organizasyonla 23 Kasım Cumartesi günü BUTSO Konferans Salonunda Türkçe konuşan 22 ülkeden 48 girişimci ile ikili iş görüşmeleri yapılacak. Hem Türkçemizi küresel hale getirmek ve hem de ilimiz ekonomisine doğrudan katkıda bulunacak ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere katılımcı sektörlerle ilgili tüm üyelerimizi ve girişimcileri Odamıza davet ediyoruz. Girişimcilerle ilgili bilgiler de Odamızın web sayfasında bulunmaktadır” çağrısında bulundu.  Bugüne değin TOBB öncülüğünde tüm dünyada Türkçe konuşan yüzlerce girişimcinin davet edilip, iş görüşmelerinin yapıldığını hatırlatan Başkan Yusuf Keyik; “Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak Türkçe konuşan komşu ve akraba topluluğu girişimcilerle iş görüşmeleri ve ihracat artırıcı çözüm önerileri misyonumuzadevam ediyoruz. Konuklarımızı iş çevreleriyle buluşturmak istiyoruz” dedi.
BUTSO’DAN TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER TOPLANTISINA DAVET

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, cumartesi günü düzenlenecek uluslararası toplantı için davette bulundu. 

Cumartesi günü saat 09.30- 12.00 arasında BUTSO Konferans Salonunda Türkçe konuşan 22 ülkeden 48 girişimci ile ikili görüşmelerin yapılacağını vurgulayan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “TOBB Başkanlığındaki organizasyonla 23 Kasım Cumartesi günü BUTSO Konferans Salonunda Türkçe konuşan 22 ülkeden 48 girişimci ile ikili iş görüşmeleri yapılacak. Hem Türkçemizi küresel hale getirmek ve hem de ilimiz ekonomisine doğrudan katkıda bulunacak ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere katılımcı sektörlerle ilgili tüm üyelerimizi ve girişimcileri Odamıza davet ediyoruz. Girişimcilerle ilgili bilgiler de Odamızın web sayfasında bulunmaktadır” çağrısında bulundu. 

Bugüne değin TOBB öncülüğünde tüm dünyada Türkçe konuşan yüzlerce girişimcinin davet edilip, iş görüşmelerinin yapıldığını hatırlatan Başkan Yusuf Keyik; “Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak Türkçe konuşan komşu ve akraba topluluğu girişimcilerle iş görüşmeleri ve ihracat artırıcı çözüm önerileri misyonumuzadevam ediyoruz. Konuklarımızı iş çevreleriyle buluşturmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.