BUTSO’DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI

Gündem 25.10.2019 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), okullarda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 830 öğrenciye kaban yardımında bulundu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), okullarda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 830 öğrenciye kaban yardımında bulundu.   Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amaçlı çalışmalarını sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam etti. Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 830 adet kaban dağıtıldı.   Her eğitim- öğretim yılında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime destek vermeye çalıştıklarını belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Oda olarak bu eğitim yardımlarını geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla 830 öğrencimize kışlık kaban yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime, eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için sağlıklı,  mutlu,  huzurlu, başarılı geçmesini bir kez daha diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum " diye konuştu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), okullarda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 830 öğrenciye kaban yardımında bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), okullarda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 830 öğrenciye kaban yardımında bulundu.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amaçlı çalışmalarını sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam etti. Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 830 adet kaban dağıtıldı.

 

Her eğitim- öğretim yılında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime destek vermeye çalıştıklarını belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Oda olarak bu eğitim yardımlarını geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla 830 öğrencimize kışlık kaban yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime, eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için sağlıklı,  mutlu,  huzurlu, başarılı geçmesini bir kez daha diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.