BUTSO’DAN İKİNCİ ÖNERİ PAKETİ TOPLANTISI

Gündem 22.08.2019 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN İKİNCİ ÖNERİ PAKETİ TOPLANTISI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki ikinci öneri paketi toplantısını gerçekleştirdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası,  tarım ve hayvancılık sektörlerindeki ikinci öneri paketi toplantısını gerçekleştirdi. BUTSO Meclis Salonundaki toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoran katıldı. Temmuz ayındaki ilk toplantıda “Birinci Ekonomi Öneri Paketi”nin basın ve kamuoyuyla paylaşıldığını kaydeden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Ağustos ayında da ilgili sektörlerdeki paydaşların görüşlerini de alarak, tarım sektörü ve hayvancılık sektörü hakkındaki tespit, görüş, öneri ve tavsiyeleri içeren öneri paketlerini açıkladı. Başkan Yusuf Keyik, Burdur ve Batı Akdeniz Bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelini ilgilendiren hususları değerlendirdiklerini belirtti. Başkan Keyik, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki “İkinci Öneri Paketi”ni ilgili bakanlıklara ve kurumlara, ilgili bürokratlara ve kişilere,  TOBB’a, ülke genelindeki tüm oda ve borsalara da servis ederek tarım ve hayvancılıkta sürdürülebilir gelişme ve kalkınmaya bir nebze olsun destek vermek amacında olduklarını ifade etti.  TARIM PAKETİ https://drive.google.com/open?id=12e3SIFJSi-37gJc4A2gAiJLshG6jtmY-   HAYVANCILIK PAKETİ https://drive.google.com/open?id=1a-STgaMSy05UtEahUdcIJ8GuiPWfhNMa
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki ikinci öneri paketi toplantısını gerçekleştirdi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası,  tarım ve hayvancılık sektörlerindeki ikinci öneri paketi toplantısını gerçekleştirdi.

BUTSO Meclis Salonundaki toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoran katıldı.

Temmuz ayındaki ilk toplantıda “Birinci Ekonomi Öneri Paketi”nin basın ve kamuoyuyla paylaşıldığını kaydeden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Ağustos ayında da ilgili sektörlerdeki paydaşların görüşlerini de alarak, tarım sektörü ve hayvancılık sektörü hakkındaki tespit, görüş, öneri ve tavsiyeleri içeren öneri paketlerini açıkladı.

Başkan Yusuf Keyik, Burdur ve Batı Akdeniz Bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelini ilgilendiren hususları değerlendirdiklerini belirtti. Başkan Keyik, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki “İkinci Öneri Paketi”ni ilgili bakanlıklara ve kurumlara, ilgili bürokratlara ve kişilere,  TOBB’a, ülke genelindeki tüm oda ve borsalara da servis ederek tarım ve hayvancılıkta sürdürülebilir gelişme ve kalkınmaya bir nebze olsun destek vermek amacında olduklarını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.