Butso’dan Bakan Yardımcısı Uçarmak’a Karşılama

Gündem 11.07.2019 - 15:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Butso’dan Bakan Yardımcısı Uçarmak’a Karşılama

BUTSO Heyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK’ı Burdur ziyaretinde karşıladı.
BUTSO Heyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK’ı Burdur ziyaretinde karşıladı. Burdur ziyaretine Ticaret İl Müdürlüğüyle başlayan Bakan Yardımcısı UÇARMAK’ı karşılayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin YARDIM ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali DALDAL hoş geldiniz dileklerini ilettiler. Karşılamada BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK,  Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK ile Burdur’un ekonomik verileri, Türkiye ekonomisi, üretimde girdi maliyetlerinin azaltılması konularında kapsamlı değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Bakan Yardımcısı UÇARMAK da Bakanlık olarak imalat, üretim, maliyet, pazarlama, ticaret ve ihracat alanlarında çalışmalarının güncellenerek devam ettiğini söyledi. 
BUTSO Heyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK’ı Burdur ziyaretinde karşıladı.

BUTSO Heyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK’ı Burdur ziyaretinde karşıladı.

Burdur ziyaretine Ticaret İl Müdürlüğüyle başlayan Bakan Yardımcısı UÇARMAK’ı karşılayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin YARDIM ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali DALDAL hoş geldiniz dileklerini ilettiler.

Karşılamada BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK,  Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK ile Burdur’un ekonomik verileri, Türkiye ekonomisi, üretimde girdi maliyetlerinin azaltılması konularında kapsamlı değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Bakan Yardımcısı UÇARMAK da Bakanlık olarak imalat, üretim, maliyet, pazarlama, ticaret ve ihracat alanlarında çalışmalarının güncellenerek devam ettiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.