BUTSO’DAN 2018 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Ekonomi 05.02.2019 - 12:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN 2018 YILI DEĞERLENDİRMESİ

BUTSO yönetimi 2018 yılı ekonomik faaliyetleri değerlendirme vesilesiyle basın mensupları ile bir araya geldi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO’nun 2018 yılını değerlendirdi ve 2019’a ait hedeflerini açıkladı. Yapılan açıklamada Başkan Keyik “Burdur ve ülke ekonomisinin gelişimine yönelik çalışma ve hizmetlerini yoğun bir tempoda sürdüren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Oda olarak verdiğimiz hizmetlerin dışında, planladığımız ve yürüttüğümüz projeler ile ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak, tüm Burdur'a katma değer sağlama amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   İlimiz ve ülkemiz için hizmet üretmek amacıyla çıktığımız bu yoldaki çalışmalarımızı sürekli kılmak ve BUTSO bayrağını daha da yükseklere taşımak başlıca hedefimizdir. Bundan sonra da sunacağımız hizmetler ve üreteceğimiz projelerle, Burdur’umuzun ülkemize sağladığı katma değerlerin karşılığı olarak hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır.” dedi.  Basın toplantısı 2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumuyla sonlandı. Toplantıda BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran,Ozan Kısaoğlu da yer aldı.
BUTSO yönetimi 2018 yılı ekonomik faaliyetleri değerlendirme vesilesiyle basın mensupları ile bir araya geldi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO’nun 2018 yılını değerlendirdi ve 2019’a ait hedeflerini açıkladı. Yapılan açıklamada Başkan Keyik “Burdur ve ülke ekonomisinin gelişimine yönelik çalışma ve hizmetlerini yoğun bir tempoda sürdüren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur'un en köklü meslek kuruluşları arasında yer almakta ve 96 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Oda olarak verdiğimiz hizmetlerin dışında, planladığımız ve yürüttüğümüz projeler ile ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak, tüm Burdur'a katma değer sağlama amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

İlimiz ve ülkemiz için hizmet üretmek amacıyla çıktığımız bu yoldaki çalışmalarımızı sürekli kılmak ve BUTSO bayrağını daha da yükseklere taşımak başlıca hedefimizdir. Bundan sonra da sunacağımız hizmetler ve üreteceğimiz projelerle, Burdur’umuzun ülkemize sağladığı katma değerlerin karşılığı olarak hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

 Basın toplantısı 2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumuyla sonlandı.

Toplantıda BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran,Ozan Kısaoğlu da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.