BUTSO BAŞKANI YUSUF KEYİK’TEN EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE DAVET

Eğitim 08.01.2019 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO BAŞKANI YUSUF KEYİK’TEN EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE DAVET

Burdur’un ekonomik ve ticari sorunlarındaki en önemli çözüm ayağının “Eğitim” olduğunu düşünen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 2019 yılında da Üyeleri için eğitim düzenlemeye devam ediyor. Modern dünyanın
Modern dünyanın en önemli parametrelerinden birinin eğitim olduğunun altını çizen BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; “Eğitimin önemi günden güne artmaktadır.  Mutlu ve kaliteli yaşam, ekonomik refah, özgüven, medeni insan (işveren ve çalışan) olma, esnafı, iş insanlarını, işverenleri ve toplumu ilerletme, ilimize katma değer oluşturma ve ulusal kalkınma için Oda olarak eğitimlere önem vermekteyiz. Türkiye’de eğitim günden güne daha önemli hale gelmektedir. İşverenlere ve ticarette pay sahibi olanlara yönelik Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) olarak başlattığımız eğitim seferberliği odamızın üyelerine sunduğumuz temel hizmetlerinden birisi haline geldi. Odamız,  alanında uzman kişilerce eğitimler vermeye de devam etmektedir.  Öncelikle üyelerimiz ve ilimiz işletmecilerinin ufkunu daha fazla genişletebilmek, misyon ve vizyonlarını daha yukarılara taşıyabilmek, üretimde sürekliliği sağlayıp dünya standartlarında üretim yapabilmek ve de ilimizin ticaretine katkıda bulunmak amacı ile Odamızca her yıl düzenli olarak eğitimler yapılmaktadır. Bu eğitimlere üyemiz olsun veya olmasın herkesi bekliyoruz. Eğitimlerimize 1 kişi bile katılsa o 1 kişiyi önemsiyor ve eğitim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 2018 yılında olduğu üzere 2019 yılında da eğitimlerimiz sürecektir. Eğitim programlarına gerek üyelerimizin ve gerekse konu ile ilgili vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.” dedi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyeleri için düzenlediği ve halkın da katılabildiği eğitim takvimini açıklayan Keyik, ilk eğitimin 10 Ocak Perşembe günü saat 18.00’da başlayacağını ve tüm BUTSO üyeleri ile vatandaşları davet ettiğini sözlerine ekledi.
Burdur’un ekonomik ve ticari sorunlarındaki en önemli çözüm ayağının “Eğitim” olduğunu düşünen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 2019 yılında da Üyeleri için eğitim düzenlemeye devam ediyor. Modern dünyanın

Modern dünyanın en önemli parametrelerinden birinin eğitim olduğunun altını çizen BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; “Eğitimin önemi günden güne artmaktadır.  Mutlu ve kaliteli yaşam, ekonomik refah, özgüven, medeni insan (işveren ve çalışan) olma, esnafı, iş insanlarını, işverenleri ve toplumu ilerletme, ilimize katma değer oluşturma ve ulusal kalkınma için Oda olarak eğitimlere önem vermekteyiz. Türkiye’de eğitim günden güne daha önemli hale gelmektedir. İşverenlere ve ticarette pay sahibi olanlara yönelik Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) olarak başlattığımız eğitim seferberliği odamızın üyelerine sunduğumuz temel hizmetlerinden birisi haline geldi.

Odamız,  alanında uzman kişilerce eğitimler vermeye de devam etmektedir.  Öncelikle üyelerimiz ve ilimiz işletmecilerinin ufkunu daha fazla genişletebilmek, misyon ve vizyonlarını daha yukarılara taşıyabilmek, üretimde sürekliliği sağlayıp dünya standartlarında üretim yapabilmek ve de ilimizin ticaretine katkıda bulunmak amacı ile Odamızca her yıl düzenli olarak eğitimler yapılmaktadır. Bu eğitimlere üyemiz olsun veya olmasın herkesi bekliyoruz. Eğitimlerimize 1 kişi bile katılsa o 1 kişiyi önemsiyor ve eğitim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

2018 yılında olduğu üzere 2019 yılında da eğitimlerimiz sürecektir. Eğitim programlarına gerek üyelerimizin ve gerekse konu ile ilgili vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyeleri için düzenlediği ve halkın da katılabildiği eğitim takvimini açıklayan Keyik, ilk eğitimin 10 Ocak Perşembe günü saat 18.00’da başlayacağını ve tüm BUTSO üyeleri ile vatandaşları davet ettiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.