BUTSO BAŞKANI YUSUF KEYİK; 'BATI AKDENİZ, EMİTT’TE TANITILIYOR'

Kültür 01.02.2019 - 17:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO BAŞKANI YUSUF KEYİK; 'BATI AKDENİZ, EMİTT’TE TANITILIYOR'

İstanbul’daki EMİTT Turizm Fuarını ziyaret eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur ve Isparta tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi.
İstanbul’daki EMİTT Turizm Fuarını ziyaret eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur ve Isparta tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 31 Ocak- 3 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde, 3 gün sürecek fuarı Burdur Valisi Hasan Şıldak, BUTSO Meclis Üyeleri Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu ile beraber ziyaret etti. Başkan Keyik: “Turizm profesyonelleri, seyahat acenteleri, seyahat tutkunları Isparta ve Burdur stantlarını ziyaret ediyor. BAKA’nın, EMITT 5 numaralı salonda yer alan Isparta ve Burdur stantlarında sektör temsilcileriyle yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta değerlerimiz daha fazla kişiye ulaştırılıyor. Salda ve Eğirdir gölleri, Salda ve Davraz kayak merkezleri, Sütçüler, Kızıldağ ile Sagalassos, Kibyra, Psidia gibi tarihi diğer turizm değerleri tanıtılıyor.” diye konuştu.   ZENGİN İÇERİK, ÇOKLU TANITIM Başkan Yusuf Keyik: “90 ülkeden ve 60 binin üzerinde katılımcının beklendiği EMITT’te stantları, farklı ülke vatandaşlarının yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile seyahat tutkunları ziyaret ediyor. Gülleri, lavantası ve gölleri ile dikkatleri çeken Isparta Burdur stantlarında; antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, eserleri, Sagalassos, Kybra ve Psidia başta olmak üzere antik kentleri, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri de ziyaretçilere anlatılıyor. Stantlarımızda; gül ile lavantanın suyu ile kolonyaları, kozmetik ürünleri, gül lokumu, ceviz ezmesi, Bucak salebi, haşhaşlı yufka, elma cipsi, şokelma, kekik çayı ile reçeli, dut pekmezi, dut kurusu, tahin helvası gibi yöresel ürünler ikram ediliyor. Fuardaki ikili görüşmelerde de yeni tur programları, ticari işbirlikleri ve rezervasyonlar konusunda olumlu ön görüşmeler yapılmasını da bekliyoruz.” dedi. Başkan Keyik, Batı Akdeniz Bölgesinin ve Burdur’un her platformda tanıtılmasının, ilimize ve bölgeye ekonomik katkı ve istihdam sağlayacak yatırımların takibinin BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.
İstanbul’daki EMİTT Turizm Fuarını ziyaret eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur ve Isparta tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi.

İstanbul’daki EMİTT Turizm Fuarını ziyaret eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur ve Isparta tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 31 Ocak- 3 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde, 3 gün sürecek fuarı Burdur Valisi Hasan Şıldak, BUTSO Meclis Üyeleri Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu ile beraber ziyaret etti.

Başkan Keyik: “Turizm profesyonelleri, seyahat acenteleri, seyahat tutkunları Isparta ve Burdur stantlarını ziyaret ediyor. BAKA’nın, EMITT 5 numaralı salonda yer alan Isparta ve Burdur stantlarında sektör temsilcileriyle yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta değerlerimiz daha fazla kişiye ulaştırılıyor. Salda ve Eğirdir gölleri, Salda ve Davraz kayak merkezleri, Sütçüler, Kızıldağ ile Sagalassos, Kibyra, Psidia gibi tarihi diğer turizm değerleri tanıtılıyor.” diye konuştu.

 

ZENGİN İÇERİK, ÇOKLU TANITIM

Başkan Yusuf Keyik: “90 ülkeden ve 60 binin üzerinde katılımcının beklendiği EMITT’te stantları, farklı ülke vatandaşlarının yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile seyahat tutkunları ziyaret ediyor. Gülleri, lavantası ve gölleri ile dikkatleri çeken Isparta Burdur stantlarında; antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, eserleri, Sagalassos, Kybra ve Psidia başta olmak üzere antik kentleri, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri de ziyaretçilere anlatılıyor. Stantlarımızda; gül ile lavantanın suyu ile kolonyaları, kozmetik ürünleri, gül lokumu, ceviz ezmesi, Bucak salebi, haşhaşlı yufka, elma cipsi, şokelma, kekik çayı ile reçeli, dut pekmezi, dut kurusu, tahin helvası gibi yöresel ürünler ikram ediliyor.

Fuardaki ikili görüşmelerde de yeni tur programları, ticari işbirlikleri ve rezervasyonlar konusunda olumlu ön görüşmeler yapılmasını da bekliyoruz.” dedi.

Başkan Keyik, Batı Akdeniz Bölgesinin ve Burdur’un her platformda tanıtılmasının, ilimize ve bölgeye ekonomik katkı ve istihdam sağlayacak yatırımların takibinin BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.