BURDURLU ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT YILMAZ’I UNUTMADI

Gündem 17.02.2018 - 14:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDURLU ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT YILMAZ’I UNUTMADI

Burdur Ülkü Ocakları Vakfı Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için sergi ve anma etkinliği düzenledi.
Cumhuriyet Meydanına kurulan stantlarla Şehit Yılmaz Çakıroğlu’nun resimlerinin yer aldığı sergi ziyarete açıldı. Şehit Yılmaz’ın sergisini MHP İl Başkanı Hikmet Ökte başta olmak üzere MHP’nin il ve ilçelerden gelen başkan ve temsilcileri de ziyaret etti.  Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Ayhan Mete yaptığı açıklamada Şehadet Şerbetini içen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit edilişinin üçüncü yılında kendisini unutmadıklarını, bu doğrultuda öğle saatlerinden başlayansergiyi Burdur Ülkü Ocakları olarak ziyarete açtıklarını ve akşam da anma programı düzenleyeceklerini kaydetti. Mete, tüm vatandaşları sergiye ve anma programına davet etti. FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR 20 Şubat 2015 tarihinde öğrenim gördüğü Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan şiddetli kavgada yaralanan ve daha sonra hayata tutunamayan Çakıroğlu, 1 Ocak 1991 ‘de Konya’da dünyaya gelmişti. Oldukça başarılı geçen yüksek öğrenim hayatında Çakıroğlu’nun vefatı arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılanmıştı.  
Burdur Ülkü Ocakları Vakfı Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için sergi ve anma etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Meydanına kurulan stantlarla Şehit Yılmaz Çakıroğlu’nun resimlerinin yer aldığı sergi ziyarete açıldı. Şehit Yılmaz’ın sergisini MHP İl Başkanı Hikmet Ökte başta olmak üzere MHP’nin il ve ilçelerden gelen başkan ve temsilcileri de ziyaret etti.

 Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Ayhan Mete yaptığı açıklamada Şehadet Şerbetini içen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit edilişinin üçüncü yılında kendisini unutmadıklarını, bu doğrultuda öğle saatlerinden başlayansergiyi Burdur Ülkü Ocakları olarak ziyarete açtıklarını ve akşam da anma programı düzenleyeceklerini kaydetti. Mete, tüm vatandaşları sergiye ve anma programına davet etti.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR

20 Şubat 2015 tarihinde öğrenim gördüğü Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan şiddetli kavgada yaralanan ve daha sonra hayata tutunamayan Çakıroğlu, 1 Ocak 1991 ‘de Konya’da dünyaya gelmişti. Oldukça başarılı geçen yüksek öğrenim hayatında Çakıroğlu’nun vefatı arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.