BURDURLU NASUH EKİNCİ TOSYÖV YÖNETİMİNDE

Gündem 27.05.2016 - 12:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDURLU NASUH EKİNCİ TOSYÖV YÖNETİMİNDE

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan TOSYÖV yönetim kuruluna Batı Akdeniz bölgesinden sadece Burdur Doğaltaş Madenciler Dernek Başkanı Nasuh Ekinci girebildi.
Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan TOSYÖV yönetim kuruluna Batı Akdeniz bölgesinden sadece Burdur Doğaltaş Madenciler Dernek Başkanı Nasuh Ekinci girebildi. Ankara’da düzenlenen TOSYÖV Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı sonucunda TOSYÖV yeni Yönetim Kurulu’nu belirledi. TOSYÖV’ün Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Nezih Kuleyin  oldu.                                     Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı  (TOSYÖV) Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı, TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyeleri’nin katılımıyla Ankara Sanayi Odası (ASO) Zafer Çağlayan Meclis Salonu’nda düzenlendi. Öncesinde TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Şerafettin Nezih Kuleyin oybirliğiyle başkan seçilirken; BURDOĞTAŞ Başkanı Nasuh Ekinci de Yönetim Kurulu asil üyesi oldu.   Toplantının Divan Başkanlığı’nı Marmara Grubu Vakfı Başkanı ve TOSYÖV Mütevelli Üyesi Dr. Akkan Suver, Katip Üyeliklerini ise TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyeleri Ali Rıza dastar ve Cevdet Bayrak yürüttü.     Sürdürebilir rekabet gücüne TOSYÖV katkısı   TOSYÖV yeni Başkanı Şerafettin Nezih Kuleyin bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese; tüm TOSYÖV üyelerine, yöneticilerine ve çalışanlarına, işbirliği yapılan kurum, kuruluşlara ve temsilcilerine teşekkür etti. Kuleyin: “Girişimcilerin ve KOBİ’lerin sürdürülebilir rekabet gücünü artırmak için çözüm ortaklarımızın ve paydaşlarımızın da katkısıyla etkinlik ve projelerimizi geliştireceğiz” dedi.   TOSYÖV yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şöyle: Yönetim Kurulu (Asil): Şerafettin Nezih Kuleyin  (Yönetim Kurulu Başkanı) İbrahim Burkay (Başkan Yardımcısı) Nail Sanlı (Başkan Yardımcısı) İsmet Gergerli (Başkan Yardımcısı) Osman Deveci (Başkan Yardımcısı) Mehmet Akif Temelli  (Genel Sekreter) Osman Samsunlu (Sayman) Yusuf Akça (Üye) Turan Özfurat (Üye) Ragıp Ruşen Kömürcü (Üye) Nasuh Ekinci (Üye)   Denetim Kurulu (Asil): Hilmi Develi Yalçın Sönmez Rahmi Aktepe
Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan TOSYÖV yönetim kuruluna Batı Akdeniz bölgesinden sadece Burdur Doğaltaş Madenciler Dernek Başkanı Nasuh Ekinci girebildi.

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan TOSYÖV yönetim kuruluna Batı Akdeniz bölgesinden sadece Burdur Doğaltaş Madenciler Dernek Başkanı Nasuh Ekinci girebildi.

Ankara’da düzenlenen TOSYÖV Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı sonucunda TOSYÖV yeni Yönetim Kurulu’nu belirledi. TOSYÖV’ün Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Nezih Kuleyin  oldu.

                                   

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı  (TOSYÖV) Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı, TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyeleri’nin katılımıyla Ankara Sanayi Odası (ASO) Zafer Çağlayan Meclis Salonu’nda düzenlendi.

Öncesinde TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Şerafettin Nezih Kuleyin oybirliğiyle başkan seçilirken; BURDOĞTAŞ Başkanı Nasuh Ekinci de Yönetim Kurulu asil üyesi oldu.  

Toplantının Divan Başkanlığı’nı Marmara Grubu Vakfı Başkanı ve TOSYÖV Mütevelli Üyesi Dr. Akkan Suver, Katip Üyeliklerini ise TOSYÖV Mütevelli Heyet Üyeleri Ali Rıza dastar ve Cevdet Bayrak yürüttü.

 

 

Sürdürebilir rekabet gücüne TOSYÖV katkısı

 

TOSYÖV yeni Başkanı Şerafettin Nezih Kuleyin bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese; tüm TOSYÖV üyelerine, yöneticilerine ve çalışanlarına, işbirliği yapılan kurum, kuruluşlara ve temsilcilerine teşekkür etti. Kuleyin: “Girişimcilerin ve KOBİ’lerin sürdürülebilir rekabet gücünü artırmak için çözüm ortaklarımızın ve paydaşlarımızın da katkısıyla etkinlik ve projelerimizi geliştireceğiz” dedi.

 

TOSYÖV yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şöyle:

Yönetim Kurulu (Asil):

Şerafettin Nezih Kuleyin  (Yönetim Kurulu Başkanı)

İbrahim Burkay (Başkan Yardımcısı)

Nail Sanlı (Başkan Yardımcısı)

İsmet Gergerli (Başkan Yardımcısı)

Osman Deveci (Başkan Yardımcısı)

Mehmet Akif Temelli  (Genel Sekreter)

Osman Samsunlu (Sayman)

Yusuf Akça (Üye)

Turan Özfurat (Üye)

Ragıp Ruşen Kömürcü (Üye)

Nasuh Ekinci (Üye)

 

Denetim Kurulu (Asil):

Hilmi Develi

Yalçın Sönmez

Rahmi Aktepe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.