Burdur Polisi'nden kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu

Asayiş 10.03.2014 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Burdur Polisi'nden kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu

Burdur'da polis ekipleri, il genelinde yaptıkları çalışmada gümrük kaçağı 60 cep telefonu, 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada gümrük kaçağı 60 cep telefonu, 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis ekipleri il genelinde yaptıkları çalışmada, çeşitli marka ve modellerde gümrük kaçağı olduğu belirtilen 60 cep telefonu, gazete ve poşetlere sarılı 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi.  Olaylarla ilgili gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Burdur Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelenin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.
Burdur'da polis ekipleri, il genelinde yaptıkları çalışmada gümrük kaçağı 60 cep telefonu, 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada gümrük kaçağı 60 cep telefonu, 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi.

Polis ekipleri il genelinde yaptıkları çalışmada, çeşitli marka ve modellerde gümrük kaçağı olduğu belirtilen 60 cep telefonu, gazete ve poşetlere sarılı 118 gram esrar ve 23 uyuşturucu hap ele geçirdi. 

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Burdur Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görev alanına giren suçlarla ilgili mücadelenin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.