Burdur'da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Ekonomi 21.04.2014 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Burdur'da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.
Burdur Belediye Başkanı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Karasenir ve Hatip Hoca Caddelerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri Mehmet Akif Caddesinde alt yapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Devlette devamlılığın esas olduğunu belirten Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Karasenir ve Hatip Hoca Caddelerinde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Fen İşleri ekibimiz Mehmet Akif Caddesinde asfalt çalışmalarına başladı. Oradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Eski Antalya Caddesi, Şehit Emeksiz Caddesi ve Eski Orta Okul Sokak’ta asfalt çalışmaları başlayacak. Daha sonra mahallelerde eksik olan asfaltlar tamamlanacak. Vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın yollarımızı tamamlayacağız. Vatandaşımızın ayağını yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtaracağız. Burdur’umuz için yorulmadan çalışacağız" diye konuştu.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Burdur Belediye Başkanı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Karasenir ve Hatip Hoca Caddelerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri Mehmet Akif Caddesinde alt yapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Devlette devamlılığın esas olduğunu belirten Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Karasenir ve Hatip Hoca Caddelerinde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Fen İşleri ekibimiz Mehmet Akif Caddesinde asfalt çalışmalarına başladı. Oradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Eski Antalya Caddesi, Şehit Emeksiz Caddesi ve Eski Orta Okul Sokak’ta asfalt çalışmaları başlayacak. Daha sonra mahallelerde eksik olan asfaltlar tamamlanacak. Vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın yollarımızı tamamlayacağız. Vatandaşımızın ayağını yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtaracağız. Burdur’umuz için yorulmadan çalışacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.