Burdur Valisi Şıldak Onuruna Verilen Yemeğe Tepki

Gündem 16.06.2020 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Valisi Şıldak Onuruna Verilen Yemeğe Tepki

Burdur Valisi Şıldak Onuruna Verilen Yemeğe Tepki
Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın Balıkesir’e tayininden sonra, onuruna verilen akşam yemeğine Ak Partili ve MHP’li Belediye Başkanları katılmadı Vali Hasan Şıldak’ın Tefenni ziyaretinde Mhp ile yaşanan gerginlikten sonra, MHP’li Belediye Başkanları ve İl Başkanı tepki göstererek katılmamasından sonra AK Parti cenahından kimsenin salonda bulunmaması  Burdur CHP’li Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de katılmayışı,  Vali Şıldak kimseye yaranamadı söylemini  dile getirildi.
Burdur Valisi Şıldak Onuruna Verilen Yemeğe Tepki

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın Balıkesir’e tayininden sonra, onuruna verilen akşam yemeğine Ak Partili ve MHP’li Belediye Başkanları katılmadı

Vali Hasan Şıldak’ın Tefenni ziyaretinde Mhp ile yaşanan gerginlikten sonra, MHP’li Belediye Başkanları ve İl Başkanı tepki göstererek katılmamasından sonra AK Parti cenahından kimsenin salonda bulunmaması  Burdur CHP’li Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de katılmayışı,  Vali Şıldak kimseye yaranamadı söylemini  dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.