BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Eğitim 15.11.2019 - 14:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'Nİ ZİYARET ETTİ

BİGEP projesi kapsamında başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik ettiler.
  Burdur Valiliği tarafından ilimizde ilk kez uygulanan “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” (BİGEP) sonuçlarına göre yapılan sınavda İL BİRİNCİSİ olan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nu tebrik etmek ve öğrencilerle buluşmak için Burdur Valisi Sayın Hasan ŞILDAK ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü’ne ziyarette bulundular.   Kısa bir okul turunun ardından Vali ŞILDAK ve İl Milli Eğitim Müdürü ÇAY, okulun elde ettiği başarıdan dolayı emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencileri kutladığını ve bu başarının yükselerek devam etmesini dilediğini belirtti. Ardından Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik olarak birer konuşma gerçekleştiren Vali ŞILDAK ve İl Milli Eğitim Müdürü ÇAY, Burdur’da eğitim konusunda sürdürdükleri projeler ve ulaşılmak istenen hedefler hakkında öğrencileri ve öğretmenleri bilgilendirdiler. BİGEP projesi kapsamında başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik ederek okuldan ayrıldılar.  
BİGEP projesi kapsamında başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik ettiler.

 

Burdur Valiliği tarafından ilimizde ilk kez uygulanan “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” (BİGEP) sonuçlarına göre yapılan sınavda İL BİRİNCİSİ olan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nu tebrik etmek ve öğrencilerle buluşmak için Burdur Valisi Sayın Hasan ŞILDAK ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü’ne ziyarette bulundular.

 

Kısa bir okul turunun ardından Vali ŞILDAK ve İl Milli Eğitim Müdürü ÇAY, okulun elde ettiği başarıdan dolayı emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencileri kutladığını ve bu başarının yükselerek devam etmesini dilediğini belirtti. Ardından Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik olarak birer konuşma gerçekleştiren Vali ŞILDAK ve İl Milli Eğitim Müdürü ÇAY, Burdur’da eğitim konusunda sürdürdükleri projeler ve ulaşılmak istenen hedefler hakkında öğrencileri ve öğretmenleri bilgilendirdiler. BİGEP projesi kapsamında başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik ederek okuldan ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.