Burdur Valiliğinden Yeni Vaka Açıklaması

Gündem 03.05.2020 - 18:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Valiliğinden Yeni Vaka Açıklaması

Burdur Valiliğinden Yeni Vaka Açıklaması
Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çeltikçi’de tespit edilen Covid-19 vakalarının bazı temaslılarının Bucak İlçesinde bulunduğunun belirlenmesi üzerine üç ayrı adreste toplam 11 dairenin bulunduğu 3 bina ve 5 dairenin oldupu 3 bina yeni bir değerlendirme yapılıncaya kadar karantina altına alındığını duyuruldu.   Yapılan Açıklama ise şöyle;  Çeltikçi İlçemizde tespit edilen Covid-19 vakalarının bazı temaslılarının Bucak İlçemizde bulunduğunun belirlenmesi üzerine bu İlçemizde 02.05.2020 tarihinde üç ayrı adreste toplam 11 dairenin bulunduğu 3 bina; 03.05.2020 tarihinde ise üç ayrı adreste toplam 5 dairenin bulunduğu 3 bina yeni bir değerlendirme yapılıncaya kadar karantina altına alınmıştır.
Burdur Valiliğinden Yeni Vaka Açıklaması

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çeltikçi’de tespit edilen Covid-19 vakalarının bazı temaslılarının Bucak İlçesinde bulunduğunun belirlenmesi üzerine üç ayrı adreste toplam 11 dairenin bulunduğu 3 bina ve 5 dairenin oldupu 3 bina yeni bir değerlendirme yapılıncaya kadar karantina altına alındığını duyuruldu.

 

Yapılan Açıklama ise şöyle; 

Çeltikçi İlçemizde tespit edilen Covid-19 vakalarının bazı temaslılarının Bucak İlçemizde bulunduğunun belirlenmesi üzerine bu İlçemizde 02.05.2020 tarihinde üç ayrı adreste toplam 11 dairenin bulunduğu 3 bina;

03.05.2020 tarihinde ise üç ayrı adreste toplam 5 dairenin bulunduğu 3 bina yeni bir değerlendirme yapılıncaya kadar karantina altına alınmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.