BURDUR VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Gündem 20.04.2020 - 18:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Burdur’un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı sabah sularında silahlı saldırıya uğramıştı. Burdur Valiliği tarafından konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı.
Burdur’un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı sabah sularında silahlı saldırıya uğramıştı. Burdur Valiliği tarafından konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı.     Yapılan basın açıklamasında; “20.04.2020 günü saat 04.40 sıralarında Burdur İli Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz ŞENEL ve eşi Fatma ŞENEL’e yönelik olarak ikametlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırı olayının aydınlatılması ve olayın fail ya da faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar çok yönlü olarak kapsamlı şekilde yürütülmüştür. Bu kapsamda, daha önce gözaltına alınan 1 kişi bulunmakta olup daha sonra ise olayın şüphelisi olarak mülkiyeti Belediyeye ait olan S.L. isimli otelin işletmecisi E.E. iki tabanca ile birlikte, ayrıca 6 şahıs Antalya’da yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Adı geçen şahsın işlettiği otelin işletme ruhsatı, Kimlik Bildirme Kanununa aykırı hareket etmesi sebebi ile Yeşilova Kaymakamlığının bildirimi üzerine 15.04.2020 tarihinde Yeşilova Belediye Başkanlığı tarafından idarî bir işlem ile iptal edilmiştir.   Çocukların cinsel istismarı, kasten yaralama, adam öldürmeye tam teşebbüs, yağma, uyuşturucu ve tehdit gibi çok sayıda suç kaydı bulunan E.E.’nin olayın gerçekleştiği saate yakın bir zamanda Antalya İlinden gelerek İlimize giriş yaptığı ve olay saatinin hemen sonrasında plakasını kapatarak İlimizden ayrıldığı Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından tespit edilmiştir.   Meydana gelen olayın, Salda Gölü ve burada yürütülen çalışmalarla bir ilgisi bulunmamaktadır.” denildi.
Burdur’un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı sabah sularında silahlı saldırıya uğramıştı. Burdur Valiliği tarafından konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

Burdur’un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı sabah sularında silahlı saldırıya uğramıştı. Burdur Valiliği tarafından konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı.  

 

Yapılan basın açıklamasında;

“20.04.2020 günü saat 04.40 sıralarında Burdur İli Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz ŞENEL ve eşi Fatma ŞENEL’e yönelik olarak ikametlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırı olayının aydınlatılması ve olayın fail ya da faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar çok yönlü olarak kapsamlı şekilde yürütülmüştür. Bu kapsamda, daha önce gözaltına alınan 1 kişi bulunmakta olup daha sonra ise olayın şüphelisi olarak mülkiyeti Belediyeye ait olan S.L. isimli otelin işletmecisi E.E. iki tabanca ile birlikte, ayrıca 6 şahıs Antalya’da yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Adı geçen şahsın işlettiği otelin işletme ruhsatı, Kimlik Bildirme Kanununa aykırı hareket etmesi sebebi ile Yeşilova Kaymakamlığının bildirimi üzerine 15.04.2020 tarihinde Yeşilova Belediye Başkanlığı tarafından idarî bir işlem ile iptal edilmiştir.

 

Çocukların cinsel istismarı, kasten yaralama, adam öldürmeye tam teşebbüs, yağma, uyuşturucu ve tehdit gibi çok sayıda suç kaydı bulunan E.E.’nin olayın gerçekleştiği saate yakın bir zamanda Antalya İlinden gelerek İlimize giriş yaptığı ve olay saatinin hemen sonrasında plakasını kapatarak İlimizden ayrıldığı Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından tespit edilmiştir.

 

Meydana gelen olayın, Salda Gölü ve burada yürütülen çalışmalarla bir ilgisi bulunmamaktadır.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.