BURDUR VALİLİĞİNDEN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Asayiş 13.07.2020 - 14:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİLİĞİNDEN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

BURDUR VALİLİĞİNDEN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI
Burdur Valiliği tarafından 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında koronavirüs vakaları hakkında bir basın açıklaması yayınladı.   Yapılan basın açıklamasında testleri pozitif çıkan askerlerin Burdur Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği belirtilerek; "58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı’nda vatani görevini yapmakta olan askerler arasında Covid-19 vakası tespit edilmesi üzerine, testi pozitif çıkan askerler Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır." denildi. Yapılan filyasyon çalışmasında pozitif vakalarla temaslı olan Askerler Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtlarda izola edilmiş odalara alındıkları, bir çoğu asemptomatik olan askerlerlerin tamamının genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.   
BURDUR VALİLİĞİNDEN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Burdur Valiliği tarafından 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında koronavirüs vakaları hakkında bir basın açıklaması yayınladı.

 

Yapılan basın açıklamasında testleri pozitif çıkan askerlerin Burdur Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği belirtilerek; "58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı’nda vatani görevini yapmakta olan askerler arasında Covid-19 vakası tespit edilmesi üzerine, testi pozitif çıkan askerler Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır." denildi.

Yapılan filyasyon çalışmasında pozitif vakalarla temaslı olan Askerler Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtlarda izola edilmiş odalara alındıkları, bir çoğu asemptomatik olan askerlerlerin tamamının genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.