‘Burdur’un gelişmesi için hükümet ile belediye birlikte olursa olur’

Siyaset 13.12.2018 - 12:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

‘Burdur’un gelişmesi için hükümet ile belediye birlikte olursa olur’

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Aday Deniz Kurt, bir ilin gelişmesi için belediye, hükümet koordinasyonunun olması gerektiğini belirtti.
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Aday Deniz Kurt, bir ilin gelişmesi için belediye, hükümet koordinasyonunun olması gerektiğini belirtti. Özel bir restoranda basın mensuplarıyla buluşan AK Parti heyeti, Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u tanıtarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Uzlaştırıcı ve yenilikçi bir anlayışla Belediye hizmetlerini yürüteceklerini belirten Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Kavgacı değil uzlaştırıcı bir mizaca sahibiz, ayrıştırmaktan değil birleştirmekten yanayız. Belediye Başkanı oluğumuz zaman kimseyle kavga etmeden, kimseyi ayrıştırmadan halkımız hizmet etmeye devam edeceğiz. Sorun olmak için değil, Burdur’un çözülemeyen problemlerine çözüm olmak için geliyoruz” dedi. ‘Proje üretilmeden destek gelmez’ Mevcut Belediyenin proje üretmeden hükümetten destek beklediğini bu nedenle desteklerin Burdur’a gelmediğini vurgulayan Deniz Kurt, “Biz proje hazırlamadan yardım bekleyen bir anlayışa sahip değiliz. Birçok projemiz hazır, önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Hazırladığımız bu projelerle Burdur’un çözülemeyen dertlerini çözüp, halkımıza yeni ufuklar açacağız. Belediyecilik anlamında şeffaf adaletli ve çözüm üreten bir belediye olacağız ve hedefimizde bu yöndedir. Esnaflık tecrübemle birlikte çözüm odaklı bir yapıyla hareket edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur’a özel ilgi gösterdiğini aktaran Başkan Adayı Kurt, “İstanbul’da Cumhurbaşkanımız bu görevi takdim ederken Burdur’a ayrı bir önem verdiğini belirttiler. Biz de Cumhurbaşkanımızın bize verdiği önemi ve güveni boşa çıkartmamak için çalışacağız gerekeni yapacağız. Teşkilatın hepsi arkamızda ve hepsi seçime hazırlar. Diri bir teşkilatla yola çıktık” ifadelerini kullandı. AK Parti olarak Burdur’da tekrar belediyeyi alacaklarını belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Burdur’umuzda devletimizin ve hükümetimizin yoğun şekilde Burdur’umuza yapılan yatırımların yanında da yerelde belediyecilik açısından da büyük yatırımlara özlem ve hasretle beklediğini hissediyor ve görüyoruz. Adayımız Deniz Kurt’un bu özlemi gidereceğini biliyoruz. AK Parti il Yönetimi olarak Adayımız Deniz Kurt ile birlikte sahadayız ve kazanıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. Basın açıklamasından sonra AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve İl Yönetimi basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.    
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Aday Deniz Kurt, bir ilin gelişmesi için belediye, hükümet koordinasyonunun olması gerektiğini belirtti.

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Aday Deniz Kurt, bir ilin gelişmesi için belediye, hükümet koordinasyonunun olması gerektiğini belirtti.

Özel bir restoranda basın mensuplarıyla buluşan AK Parti heyeti, Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u tanıtarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

Uzlaştırıcı ve yenilikçi bir anlayışla Belediye hizmetlerini yürüteceklerini belirten Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Kavgacı değil uzlaştırıcı bir mizaca sahibiz, ayrıştırmaktan değil birleştirmekten yanayız. Belediye Başkanı oluğumuz zaman kimseyle kavga etmeden, kimseyi ayrıştırmadan halkımız hizmet etmeye devam edeceğiz. Sorun olmak için değil, Burdur’un çözülemeyen problemlerine çözüm olmak için geliyoruz” dedi.

‘Proje üretilmeden destek gelmez’

Mevcut Belediyenin proje üretmeden hükümetten destek beklediğini bu nedenle desteklerin Burdur’a gelmediğini vurgulayan Deniz Kurt, “Biz proje hazırlamadan yardım bekleyen bir anlayışa sahip değiliz. Birçok projemiz hazır, önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Hazırladığımız bu projelerle Burdur’un çözülemeyen dertlerini çözüp, halkımıza yeni ufuklar açacağız. Belediyecilik anlamında şeffaf adaletli ve çözüm üreten bir belediye olacağız ve hedefimizde bu yöndedir. Esnaflık tecrübemle birlikte çözüm odaklı bir yapıyla hareket edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur’a özel ilgi gösterdiğini aktaran Başkan Adayı Kurt, “İstanbul’da Cumhurbaşkanımız bu görevi takdim ederken Burdur’a ayrı bir önem verdiğini belirttiler. Biz de Cumhurbaşkanımızın bize verdiği önemi ve güveni boşa çıkartmamak için çalışacağız gerekeni yapacağız. Teşkilatın hepsi arkamızda ve hepsi seçime hazırlar. Diri bir teşkilatla yola çıktık” ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak Burdur’da tekrar belediyeyi alacaklarını belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Burdur’umuzda devletimizin ve hükümetimizin yoğun şekilde Burdur’umuza yapılan yatırımların yanında da yerelde belediyecilik açısından da büyük yatırımlara özlem ve hasretle beklediğini hissediyor ve görüyoruz. Adayımız Deniz Kurt’un bu özlemi gidereceğini biliyoruz. AK Parti il Yönetimi olarak Adayımız Deniz Kurt ile birlikte sahadayız ve kazanıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. Basın açıklamasından sonra AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve İl Yönetimi basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.