Burdur Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi Açıldı

Kültür 30.10.2019 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi Açıldı

  Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Burdur Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışını yaptılar. Burdur'un tanıtımına yönelik Valilik öncülüğünde, BAKA ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu koordinasyonunda gerçekleşen Burdur Temalı Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Cumhuriyet Parkında düzenlenen sergi ile halkımızın ziyaretine açıldı.      ‘Antik Kentleri ve Kültürel Değerleri ile Burdur’ ve ‘Eko Turizm Alanları ile Burdur’ adlı 2 kategorideki düzenlenen yarışmaya amatör ve profesyonel olarak bu işle ilgilenen fotoğraf tutkunları katılarak Burdur’un eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini ortaya koydular.     Vali Şıldak sergi açılışı öncesi yaptığı konuşmada; “BAKA’nın koordinasyonunda Valiliğimizle birlikte gerçekleştirilen işbirliği sonucunda ulusal bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Bu fotoğraf yarışmasında 3 binin üzerinde bir katılım oldu. Burada bugün birlikte göreceğimiz çok değerli Burdur hatıraları ortaya çıktı. Burdur’umuz her yönüyle doğal güzellikleriyle, tarihi kimliğiyle ve bütün turizme açık alanlarıyla Türkiye’nin gündeminde 1 numara olmaya aday bir ilimiz. Bu serginin, bu ulusal yarışmanın da buna katkı sağlayacağını, tanıtımının, güzelliklerinin ortaya konulmasında büyük bir payı olacağını düşünüyoruz. Birlikte gezdiğimizde de göreceğiz, çok güzel manzaralar yakalanmış. Yarışmaya iştirak eden ülkemiz genelinde bütün fotoğraf severlere, fotoğraf sanatçılarına ve amatörlere çok teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun diyoruz ve BAKA’ya da bu anlamlı etkinlikte verdiği destek için teşekkür ediyoruz.” dedi.   

 

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Burdur Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışını yaptılar.

Burdur'un tanıtımına yönelik Valilik öncülüğünde, BAKA ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu koordinasyonunda gerçekleşen Burdur Temalı Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Cumhuriyet Parkında düzenlenen sergi ile halkımızın ziyaretine açıldı. 
 
 
‘Antik Kentleri ve Kültürel Değerleri ile Burdur’ ve ‘Eko Turizm Alanları ile Burdur’ adlı 2 kategorideki düzenlenen yarışmaya amatör ve profesyonel olarak bu işle ilgilenen fotoğraf tutkunları katılarak Burdur’un eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini ortaya koydular.
 
 
Vali Şıldak sergi açılışı öncesi yaptığı konuşmada; “BAKA’nın koordinasyonunda Valiliğimizle birlikte gerçekleştirilen işbirliği sonucunda ulusal bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Bu fotoğraf yarışmasında 3 binin üzerinde bir katılım oldu. Burada bugün birlikte göreceğimiz çok değerli Burdur hatıraları ortaya çıktı. Burdur’umuz her yönüyle doğal güzellikleriyle, tarihi kimliğiyle ve bütün turizme açık alanlarıyla Türkiye’nin gündeminde 1 numara olmaya aday bir ilimiz. Bu serginin, bu ulusal yarışmanın da buna katkı sağlayacağını, tanıtımının, güzelliklerinin ortaya konulmasında büyük bir payı olacağını düşünüyoruz. Birlikte gezdiğimizde de göreceğiz, çok güzel manzaralar yakalanmış. Yarışmaya iştirak eden ülkemiz genelinde bütün fotoğraf severlere, fotoğraf sanatçılarına ve amatörlere çok teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun diyoruz ve BAKA’ya da bu anlamlı etkinlikte verdiği destek için teşekkür ediyoruz.” dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.