BURDUR MHP ADAY ADAYI ÇEKİLDİ

Siyaset 26.12.2018 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR MHP ADAY ADAYI ÇEKİLDİ

Burdur Milliyetçi Hareket Partisinden tek aday olan Hüseyin Özekinci sosyal medyadan paylaşım yaparak Burdur Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisinden tek aday olan Hüseyin Özekinci sosyal medyadan paylaşım yaparak Burdur Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.   Ülkemizde martta yapılacak yerel seçimlerde Burdur MHP’nin tek aday adayı olan Hüseyin Özekinci yaptığı paylaşımla ekonomik durumunun iyi olmadığını, ülkede bir ekonomik kriz olduğunu, yaptığı daireleri satamadığını, çeklerin ve senetlerini ödeyemediğini bu durumda da seçimlere bir bütçe ayıramayacağını belirterek aday adaylığından çekildiğini sosyal medyadan duyurdu. Partililerden özür dileyen Özekinci bu kararı almak mecburiyetindeyim diye paylaşımda bulundu.   Hüseyin Özekinci’nin sosyal medyadan yaptığı açıklama; Bilindiği üzere mensubu olduğum MHP den belediye seçimlerinde aday adayı gösterildim.MHP aday gösterilmem bir şereftir.Mhp hizmet etmek Türkiye ye hizmet etmekle eş değerdir.Bizler vatanımız,bayrağımız,milletimiz için gerekirse canımızı ortaya koyarız.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.MHP ve ülke çıkarları şahsi menfaatlerimizin üzerindedir.Kimsenin şüphesi olmasın. Hayatımda ailemi ve yakınlarımı utandıracak bir hayat yaşamadım.Her zaman dürüst ve gerçekçi oldum.Ailem ve çocuklarım benim en değerli varlıklarım. Bilindiği gibi ülke büyük bir ekonomik krizin içinde.Son bir yıldır ekonomik durgunluğu fazlasıyla hissediyoruz.Piyasada nakit dönmüyor.Bu durum benim işlerimide fazlasıyla etkiledi.Dairelerimi satamıyorum projelerime başlayamıyorum.Çeklerimizi ödeyemez duruma geldik.Piyasaya eşe dosta borcumuzu ödeyememekten utanıyoruz. Böyle bir durumda benim belediye başkan adayı olmamın etik olmadığını düşünüyorum.Belediye Başkan adaylığı seçimleri için belirli bir bütçe ayırmanız gerekir. Benim böyle bir bütçem yok.Böyle bir bütçeyi ayırırsam ilk başta ailemin rızkını almış olur borçlu olup şu an ödeme yapamadığım arkadaşlarımın ve esnafların ahını alır vebalini yüklenmiş olurum.Benim için kul hakkı çok önemlidir .Kimsenin bizde alacağı kalmaz herkesle helalleşiriz. Bu şartlardan dolayı şu an adaylığımın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Belediye başkan adaylığından çekildiğimi dost ve arkadaşlarımın bilmesini istiyorum. MHP İl başkanı ve yönetimi, ilçe başkanı ve yönetim, Ülkü Ocak başkanı ve yönetimi ve MHP ye gönül vermiş tüm dava ve ülkücü arkadaşlarımdan, abilerimden. kardeşlerimden Kürşat’lardan asenalar’dan reislerimden özür dilerim..
Burdur Milliyetçi Hareket Partisinden tek aday olan Hüseyin Özekinci sosyal medyadan paylaşım yaparak Burdur Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Burdur Milliyetçi Hareket Partisinden tek aday olan Hüseyin Özekinci sosyal medyadan paylaşım yaparak Burdur Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

 

Ülkemizde martta yapılacak yerel seçimlerde Burdur MHP’nin tek aday adayı olan Hüseyin Özekinci yaptığı paylaşımla ekonomik durumunun iyi olmadığını, ülkede bir ekonomik kriz olduğunu, yaptığı daireleri satamadığını, çeklerin ve senetlerini ödeyemediğini bu durumda da seçimlere bir bütçe ayıramayacağını belirterek aday adaylığından çekildiğini sosyal medyadan duyurdu. Partililerden özür dileyen Özekinci bu kararı almak mecburiyetindeyim diye paylaşımda bulundu.

 

Hüseyin Özekinci’nin sosyal medyadan yaptığı açıklama;

Bilindiği üzere mensubu olduğum MHP den belediye seçimlerinde aday adayı gösterildim.MHP aday gösterilmem bir şereftir.Mhp hizmet etmek Türkiye ye hizmet etmekle eş değerdir.Bizler vatanımız,bayrağımız,milletimiz için gerekirse canımızı ortaya koyarız.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.MHP ve ülke çıkarları şahsi menfaatlerimizin üzerindedir.Kimsenin şüphesi olmasın.
Hayatımda ailemi ve yakınlarımı utandıracak bir hayat yaşamadım.Her zaman dürüst ve gerçekçi oldum.Ailem ve çocuklarım benim en değerli varlıklarım.
Bilindiği gibi ülke büyük bir ekonomik krizin içinde.Son bir yıldır ekonomik durgunluğu fazlasıyla hissediyoruz.Piyasada nakit dönmüyor.Bu durum benim işlerimide fazlasıyla etkiledi.Dairelerimi satamıyorum projelerime başlayamıyorum.Çeklerimizi ödeyemez duruma geldik.Piyasaya eşe dosta borcumuzu ödeyememekten utanıyoruz.
Böyle bir durumda benim belediye başkan adayı olmamın etik olmadığını düşünüyorum.Belediye Başkan adaylığı seçimleri için belirli bir bütçe ayırmanız gerekir. Benim böyle bir bütçem yok.Böyle bir bütçeyi ayırırsam ilk başta ailemin rızkını almış olur borçlu olup şu an ödeme yapamadığım arkadaşlarımın ve esnafların ahını alır vebalini yüklenmiş olurum.Benim için kul hakkı çok önemlidir .Kimsenin bizde alacağı kalmaz herkesle helalleşiriz.
Bu şartlardan dolayı şu an adaylığımın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Belediye başkan adaylığından çekildiğimi dost ve arkadaşlarımın bilmesini istiyorum.
MHP İl başkanı ve yönetimi, ilçe başkanı ve yönetim, Ülkü Ocak başkanı ve yönetimi ve MHP ye gönül vermiş tüm dava ve ülkücü arkadaşlarımdan, abilerimden. kardeşlerimden Kürşat’lardan asenalar’dan reislerimden özür dilerim..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.