Burdur Manavlar Odasından Afrin’e destek

Gündem 05.03.2018 - 13:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Manavlar Odasından Afrin’e destek

Burdur Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit Afrin için manevi seferberlik başlattı.
Başkan Yiğit’in organize ettiği programda Afrin’de muharebe eden Mehmetçiklere selam ve dualar edildi, şehit askerler için de helva dağıtımı yapıldı. Yiğit’in organize ettiği program Türk Bayraklarıyla donatılmış araç konvoyunun Burdur Caddelerinde korna çalarak dolaşması ile başladı. Konvoyun ardından yürüyüş korteji edilerek Cumhuriyet Meydanına gelindi. Meydanda İl Müftülüğünce dualar edildikten sonra helva dağıtımı yapıldı. Programa AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete ve diğer kişiler katıldı.
Burdur Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit Afrin için manevi seferberlik başlattı.

Başkan Yiğit’in organize ettiği programda Afrin’de muharebe eden Mehmetçiklere selam ve dualar edildi, şehit askerler için de helva dağıtımı yapıldı.

Yiğit’in organize ettiği program Türk Bayraklarıyla donatılmış araç konvoyunun Burdur Caddelerinde korna çalarak dolaşması ile başladı. Konvoyun ardından yürüyüş korteji edilerek Cumhuriyet Meydanına gelindi. Meydanda İl Müftülüğünce dualar edildikten sonra helva dağıtımı yapıldı.

Programa AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete ve diğer kişiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.