Burdur Kültür Merkezi Hakkında Volkan Mengi'den Açıklama

Gündem 11.10.2020 - 13:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Kültür Merkezi Hakkında Volkan Mengi'den Açıklama

Burdur'un Kültür Merkezine kavuşma çalışmaları olumlu sonuç verdi.
Uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan ve yapımı tamamlanamayan Burdur şehir merkezindeki Kültür Merkezi’nin bitirilmesi için başlatılan çalışmalar olumlu sonuç verdi.    2016 yılında sahipliği ilkin Özel İdare'ye sonra da Kültür ve Turizm Bakanlığı’na geçen Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili gelişmeleri hakkında Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Son gelişmeleri paylaşımında belirten Volkan Mengi, "CHP'li Burdur Belediyesinin “bir çivi bile çakmam” dediği KÜLTÜR MERKEZİMİZİ Cumhur Reis Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından yapılıyor ve yakında hizmete alacağız." İfadelerini kullandı.   
Burdur'un Kültür Merkezine kavuşma çalışmaları olumlu sonuç verdi.

Uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan ve yapımı tamamlanamayan Burdur şehir merkezindeki Kültür Merkezi’nin bitirilmesi için başlatılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. 

 

2016 yılında sahipliği ilkin Özel İdare'ye sonra da Kültür ve Turizm Bakanlığı’na geçen Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili gelişmeleri hakkında Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Son gelişmeleri paylaşımında belirten Volkan Mengi, "CHP'li Burdur Belediyesinin “bir çivi bile çakmam” dediği KÜLTÜR MERKEZİMİZİ Cumhur Reis Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından yapılıyor ve yakında hizmete alacağız." İfadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.