BURDUR İL ÖZEL İDARESİNDE NELER DÖNÜYOR?

Gündem 05.05.2020 - 14:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İL ÖZEL İDARESİNDE NELER DÖNÜYOR?

Burdur İl Özel idaresinde personelin kullanımında olan yüzlerce bilgisayarın bakımı ile ilgili iddialar ayyuka çıktı.
Burdur İl Özel idaresinde personelin kullanımında olan yüzlerce bilgisayarın bakımı ile ilgili iddialar ayyuka çıktı.   Burdur İl Özel idaresinde bulunan yüzlerce bilgisayarın bakımı ve onarımı hakkında belli bir kişiye peşkeş çekiliyor iddiası ayyuka çıkarken, Burdur’da bulunan bilgisayar mühendisleri; “Bizler hiçbir zaman böyle bir teklif almadık. Onarım ve bakım için ihaleye de çıkılmadı. Yukarıda adamı olan köşeyi dönüyor.” İddiaları Burdur’da bulunan bilgisayar mühendisleri ve tamircileri arasında söylem oluşurken Burdur İl Özel idaresinin bilgisayarlarını tamir ve onarımı yapan kişinin iş yerinin dahi olmadığı, sadece devlet içinde belli bir kişilerden iş alarak köşeyi döndüğü iddiaları konuşulmakta.   Burdur Valiliğinin Burdur İl Özel İdaresinin yıllık bilgisayar bakım, onarım ve kurulum ücretlerinin ne kadara mal olduğunu merak eden bilgisayar mühendisleri Burdur İl Özel İdaresinin bu zan altından kurtulması için açıklaması gerektiğini belirttiler. Konu ile ilgili Burdur İl Özel İdaresini Genel Sekreteri Asım Ertilav’a bu konuyu sorduğumuzda ise; “İyi yaptığımız şeyleri yazmıyorsunuz en ufak bir aksilik gördüğünüzde yazıyorsunuz.” diyerek tepki gösterdi.
Burdur İl Özel idaresinde personelin kullanımında olan yüzlerce bilgisayarın bakımı ile ilgili iddialar ayyuka çıktı.

Burdur İl Özel idaresinde personelin kullanımında olan yüzlerce bilgisayarın bakımı ile ilgili iddialar ayyuka çıktı.

 

Burdur İl Özel idaresinde bulunan yüzlerce bilgisayarın bakımı ve onarımı hakkında belli bir kişiye peşkeş çekiliyor iddiası ayyuka çıkarken, Burdur’da bulunan bilgisayar mühendisleri; “Bizler hiçbir zaman böyle bir teklif almadık. Onarım ve bakım için ihaleye de çıkılmadı. Yukarıda adamı olan köşeyi dönüyor.” İddiaları Burdur’da bulunan bilgisayar mühendisleri ve tamircileri arasında söylem oluşurken Burdur İl Özel idaresinin bilgisayarlarını tamir ve onarımı yapan kişinin iş yerinin dahi olmadığı, sadece devlet içinde belli bir kişilerden iş alarak köşeyi döndüğü iddiaları konuşulmakta.

 

Burdur Valiliğinin Burdur İl Özel İdaresinin yıllık bilgisayar bakım, onarım ve kurulum ücretlerinin ne kadara mal olduğunu merak eden bilgisayar mühendisleri Burdur İl Özel İdaresinin bu zan altından kurtulması için açıklaması gerektiğini belirttiler. Konu ile ilgili Burdur İl Özel İdaresini Genel Sekreteri Asım Ertilav’a bu konuyu sorduğumuzda ise; “İyi yaptığımız şeyleri yazmıyorsunuz en ufak bir aksilik gördüğünüzde yazıyorsunuz.” diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.