BURDUR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BUCAK TURU

Gündem 15.01.2021 - 09:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BUCAK TURU

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak'ta bir takım ziyaret gerçekleştirdi...
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak'ta bir takım ziyaret gerçekleştirdi.   İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak ziyareti kapsamında birçok temasta bulundu. Ziyarette bazı okul müdürleri ile bir araya geldi.  İlk olarak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde Anadolu Lisesi okul müdürleri ile bir araya gelerek sohbet eden Müdür Emre Çay yapımı tamamlanan Ertuğrul Gazi Ortaokulundaki çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.   Program kapsamında Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa OĞUZ ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar’a iade-i ziyarette bulunan Emre Çay, Mehmet Akif Ersoy ilkokulu ve Kuşbaba İlkokulu ziyareti ile programını tamamladı.  
İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak'ta bir takım ziyaret gerçekleştirdi...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak'ta bir takım ziyaret gerçekleştirdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bucak ziyareti kapsamında birçok temasta bulundu. Ziyarette bazı okul müdürleri ile bir araya geldi. 

İlk olarak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde Anadolu Lisesi okul müdürleri ile bir araya gelerek sohbet eden Müdür Emre Çay yapımı tamamlanan Ertuğrul Gazi Ortaokulundaki çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

 

Program kapsamında Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal , Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa OĞUZ ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar’a iade-i ziyarette bulunan Emre Çay, Mehmet Akif Ersoy ilkokulu ve Kuşbaba İlkokulu ziyareti ile programını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.