BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KIŞ LASTİĞİ HATIRLATMASI YAPTI

Gündem 02.12.2020 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KIŞ LASTİĞİ HATIRLATMASI YAPTI

Kış lastiği uygulaması için kurala uymayan sürücülere 776 TL para cezası uygulanacak...
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kış lastiği takma zorunluluğu sosyal medyadan paylaşım yapılarak bilgilendirme açıklaması yapıldı.   Kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık'ta başlayacak ve 1 Nisan 2021'e kadar devam edecek. Kış lastiği uygulamasının zorunluluğun ötesinde hayati önem taşıdığını vurgulayan Burdur İl Emniyet, "Sürücüler hem kendi güvenlikleri hem de diğer sürücülerin ve yolcuların güvenliği için bu kurala uyarak bir an önce lastik değişimini yapmalılar." paylaşımında bulundu.   KIŞ LASTİĞİ TAKMAMANIN CEZASI NE KADAR? Kış lastiği uygulaması için kurala uymayan sürücülere 776 TL para cezası uygulanacak.  
Kış lastiği uygulaması için kurala uymayan sürücülere 776 TL para cezası uygulanacak...

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kış lastiği takma zorunluluğu sosyal medyadan paylaşım yapılarak bilgilendirme açıklaması yapıldı.

 

Kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık'ta başlayacak ve 1 Nisan 2021'e kadar devam edecek. Kış lastiği uygulamasının zorunluluğun ötesinde hayati önem taşıdığını vurgulayan Burdur İl Emniyet, "Sürücüler hem kendi güvenlikleri hem de diğer sürücülerin ve yolcuların güvenliği için bu kurala uyarak bir an önce lastik değişimini yapmalılar." paylaşımında bulundu.

 

KIŞ LASTİĞİ TAKMAMANIN CEZASI NE KADAR?

Kış lastiği uygulaması için kurala uymayan sürücülere 776 TL para cezası uygulanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.