Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Fotoğraf Sergisi Açıldı

Sanat 20.09.2019 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Fotoğraf Sergisi Açıldı

Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Fotoğraf Sergisi Açıldı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneği’nin hazırladığı Karma Sergisi’nin açılışı gerçekleştirdi. Burdur Gölü Festivalinin sanat faaliyetleri kapsamında ise Burdur Cumhuriyet Meydanında Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Karma Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.  Başkan Ercengiz, açılışını gerçekleştirdiği karma fotoğraf sergisinde yaptığı konuşmada; “Düzenlediğimiz Burdur Göl Festivali’nin içerisinde spor, sanat ve kültürel etkinliklerin de olacağını söylemiştik. Sanat alanında da bizlere destek verdiğiniz için Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneği’ne teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Karma Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Ercengiz, Dernek Başkanı Şenay Başıbüyük’ün eşliğinde sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgilendirildi. Başkan Ercengiz, fotoğraflarını sergileyen dernek üyelerini tebrik etti.
Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Fotoğraf Sergisi Açıldı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneği’nin hazırladığı Karma Sergisi’nin açılışı gerçekleştirdi.

Burdur Gölü Festivalinin sanat faaliyetleri kapsamında ise Burdur Cumhuriyet Meydanında Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneğinin Karma Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.  Başkan Ercengiz, açılışını gerçekleştirdiği karma fotoğraf sergisinde yaptığı konuşmada; “Düzenlediğimiz Burdur Göl Festivali’nin içerisinde spor, sanat ve kültürel etkinliklerin de olacağını söylemiştik. Sanat alanında da bizlere destek verdiğiniz için Burdur Fotoğraf ve Gençlik Derneği’ne teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Karma Serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Ercengiz, Dernek Başkanı Şenay Başıbüyük’ün eşliğinde sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgilendirildi. Başkan Ercengiz, fotoğraflarını sergileyen dernek üyelerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.