Burdur evde kal çağrısına uyuldu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 30.03.2020 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur evde kal çağrısına uyuldu

Burdur evde kal çağrısına uyuldu
Burdur'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önlemeye yönelik alınan yeni kararların ardından vatandaşların "evde kal" çağrısına uyduğu görüldü. Burdur'da bazı caddelere araç parkı yasaklandı Burdur Cumhuriyet Parkı ve meydanı ile en işlek yaya güzergahını oluşturan Gazi ve Atatürk caddeleri en sakin günlerinden birini yaşadı. İl emniyet müdür yardımcıları, trafik ve asayiş şube müdürleri, alınan kararlara uyulması konusunda cadde ve meydanlarda incelemede bulundu, önlemleri denetledi. Trafik ekipleri, vatandaşların evlerinde kalmaları için anonslar yaptı. Kentteki boş park ve bahçelerdeki çimlerde sokak köpeklerinin uyuduğu görüldü.  Burdur Valiliği, önlemler kapsamında kent merkezindeki Gazi, Atatürk, Cumhuriyet ve Kışla caddelerinde araçların duraklama ve park etmelerini yasakladı. 
Burdur evde kal çağrısına uyuldu

Burdur'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önlemeye yönelik alınan yeni kararların ardından vatandaşların "evde kal" çağrısına uyduğu görüldü.

Burdur'da bazı caddelere araç parkı yasaklandı

Burdur Cumhuriyet Parkı ve meydanı ile en işlek yaya güzergahını oluşturan Gazi ve Atatürk caddeleri en sakin günlerinden birini yaşadı.

İl emniyet müdür yardımcıları, trafik ve asayiş şube müdürleri, alınan kararlara uyulması konusunda cadde ve meydanlarda incelemede bulundu, önlemleri denetledi. Trafik ekipleri, vatandaşların evlerinde kalmaları için anonslar yaptı.

Kentteki boş park ve bahçelerdeki çimlerde sokak köpeklerinin uyuduğu görüldü. 

Burdur Valiliği, önlemler kapsamında kent merkezindeki Gazi, Atatürk, Cumhuriyet ve Kışla caddelerinde araçların duraklama ve park etmelerini yasakladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.