BURDUR’DA YENİ BİR İŞYERİ DAHA AÇILDI

17.02.2021 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA YENİ BİR İŞYERİ DAHA AÇILDI

Aynı Üniversite Mezunu 2 Arkadaş Psikolojik Danışma Merkezi Açtı...
Burdur’da yeni bir işyeri daha açıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lefke Avrupa Üniversitesi’nden mezun olan Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri Burdur Merkez Konak Mahallesi Kalekapı Caddesi’nde Psikolojik Danışma Merkezi açtılar.     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Burdur Barosu Başkanı Avukat Ramazan Gedik, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Kamu Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, PTT Baş Müdürü Nevzat Kazan, mahalle ve köy muhtarları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış dün saat 13.00’da gerçekleştirildi.   OKUL ARKADAŞLIKLARINI İŞ ORTAKLIĞINA ÇEVİRDİLER Okul arkadaşlıklarını iş ortaklığına çeviren 2 arkadaş Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri birlikte açtıkları ‘Güneş Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde bireysel danışmanlık, evlilik terapisi, sınav süreci danışmanlığı, oyun atölyesi, çocuk değerlendirme testleri, masal terapisi, online danışmanlık hizmetlerinde bulunuyorlar.   ERCENGİZ “HER AÇILAN İŞYERİNİN ARKASINDA DURMAYA ÇALIŞIYORUZ”      Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konuşmasında; “Burdur’a yatırım yapan herkes, Burdur’da iş yeri açan herkes başımızın tacı. Çünkü Burdur’dan bir şey olmaz diyenlere inat, Burdur’da her şey olur düşüncesi ile her açılan işyerinin arkasında durmaya çalışıyoruz” dedi.  Birlikte iş yeri açan Buse Nur Günay ve Fedan Alagöz’ü tebrik etti. İşyerlerinin  hayırlı uğurlu olmasını diledi   İL EMNİYET MÜDÜRÜ HAYIRLI OLSUN DEDİ Emniyet Müdürlüğünde görevli personelinin kızının arkadaşı ile birlikte iş yeri açmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik,  konuşmasında  açılan Psikolojik danışma merkezinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.   ÖNCE DUA SONRA KURDELA KESİM Protokol konuşmalarının ardından Kamu Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, dua yaptırdı. Akabinde Genç girişimciler  Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri protokol üyeleri ile  birlikte işyerlerinin açılışını yaptılar. Kurdeleyi kestiler.      
Aynı Üniversite Mezunu 2 Arkadaş Psikolojik Danışma Merkezi Açtı...

Burdur’da yeni bir işyeri daha açıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lefke Avrupa Üniversitesi’nden mezun olan Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri Burdur Merkez Konak Mahallesi Kalekapı Caddesi’nde Psikolojik Danışma Merkezi açtılar.  

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Burdur Barosu Başkanı Avukat Ramazan Gedik, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Kamu Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, PTT Baş Müdürü Nevzat Kazan, mahalle ve köy muhtarları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış dün saat 13.00’da gerçekleştirildi.

 

OKUL ARKADAŞLIKLARINI İŞ ORTAKLIĞINA ÇEVİRDİLER

Okul arkadaşlıklarını iş ortaklığına çeviren 2 arkadaş Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri birlikte açtıkları ‘Güneş Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde bireysel danışmanlık, evlilik terapisi, sınav süreci danışmanlığı, oyun atölyesi, çocuk değerlendirme testleri, masal terapisi, online danışmanlık hizmetlerinde bulunuyorlar.

 

ERCENGİZ “HER AÇILAN İŞYERİNİN ARKASINDA DURMAYA ÇALIŞIYORUZ”     

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konuşmasında; “Burdur’a yatırım yapan herkes, Burdur’da iş yeri açan herkes başımızın tacı. Çünkü Burdur’dan bir şey olmaz diyenlere inat, Burdur’da her şey olur düşüncesi ile her açılan işyerinin arkasında durmaya çalışıyoruz” dedi.  Birlikte iş yeri açan Buse Nur Günay ve Fedan Alagöz’ü tebrik etti. İşyerlerinin  hayırlı uğurlu olmasını diledi

 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ HAYIRLI OLSUN DEDİ

Emniyet Müdürlüğünde görevli personelinin kızının arkadaşı ile birlikte iş yeri açmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik,  konuşmasında  açılan Psikolojik danışma merkezinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

ÖNCE DUA SONRA KURDELA KESİM

Protokol konuşmalarının ardından Kamu Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın, dua yaptırdı. Akabinde Genç girişimciler  Buse Nur Günay, Fedan Alagöz İleri protokol üyeleri ile  birlikte işyerlerinin açılışını yaptılar. Kurdeleyi kestiler.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.