Burdur'da yaşlı adam tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 26.05.2020 - 18:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da yaşlı adam tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı

Burdur'da yaşlı adam tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı
Burdur'un Bucak ilçesinde bir kişi, tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı. Çukur Mahallesi'nde yaşayan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen Süleyman O. (80) ile komşusu İbrahim U. (63) sabah saatlerinde tartışmaya başladı.  Tartışmanın büyümesi üzerine Süleyman O. evinde bulunan av tüfeğini alarak balkondan komşusu İbrahim U'ya ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, bacağına ve göğsüne isabet eden saçmalarla yaralandığı tespit edilen İbrahim U, Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Komşusunu vuran 80 yaşındaki Süleyman O. ise güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Hastanede tedavisi süren İbrahim U'nun, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Burdur'da yaşlı adam tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir kişi, tartıştığı komşusunu av tüfeğiyle yaraladı.

Çukur Mahallesi'nde yaşayan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen Süleyman O. (80) ile komşusu İbrahim U. (63) sabah saatlerinde tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine Süleyman O. evinde bulunan av tüfeğini alarak balkondan komşusu İbrahim U'ya ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, bacağına ve göğsüne isabet eden saçmalarla yaralandığı tespit edilen İbrahim U, Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Komşusunu vuran 80 yaşındaki Süleyman O. ise güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Hastanede tedavisi süren İbrahim U'nun, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.