BURDUR'DA TRAFİK KAZASI 4 YARALI

Gündem 01.03.2021 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA TRAFİK KAZASI 4 YARALI

Burdur -Fethiye Karayolu Kağılcık Köyü yakınlarında meydana gelen trafik akzasında 4 kişi yaralandı...
Burdur -Fethiye Karayolu Kağılcık Köyü yakınlarında meydana gelen trafik akzasında 4 kişi yaralandı. Halil Biricik’in kullandığı 15 FD 718 plakalı otomobil Burdur- Karamanlı karayolu Kağılcık köyü girişinde, önünde seyreden Mustafa Sarı idaresindeki 15 AU 104 plakalı otomobile çarptı.   Kazada, sürücüler, Mustafa Sarı’nın kullandığı otomobilde bulunan Veli Arıkan ve eşi Abide Arıkan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.   Yaralılardan durumu ciddi olan Halil Biricik ile Abide Arıkan Burdur Devlet Hastanesine, Mustafa Sarı ve Veli Arıkan ise Karamanlı Devlet Hastanesine götürülerek tedaviye alındı.  
Burdur -Fethiye Karayolu Kağılcık Köyü yakınlarında meydana gelen trafik akzasında 4 kişi yaralandı...

Burdur -Fethiye Karayolu Kağılcık Köyü yakınlarında meydana gelen trafik akzasında 4 kişi yaralandı.
Halil Biricik’in kullandığı 15 FD 718 plakalı otomobil Burdur- Karamanlı karayolu Kağılcık köyü girişinde, önünde seyreden Mustafa Sarı idaresindeki 15 AU 104 plakalı otomobile çarptı.

 

Kazada, sürücüler, Mustafa Sarı’nın kullandığı otomobilde bulunan Veli Arıkan ve eşi Abide Arıkan yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

 

Yaralılardan durumu ciddi olan Halil Biricik ile Abide Arıkan Burdur Devlet Hastanesine, Mustafa Sarı ve Veli Arıkan ise Karamanlı Devlet Hastanesine götürülerek tedaviye alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.