Burdur'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.09.2019 - 14:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Burdur'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.  Taner Akyol (22) idaresindeki 15 HN 708 plakalı otomobil, ilçe girişinde Mustafa Özyalçın (48) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Halit (19) ve Kemal Demir (17) ile Yasin Akyol (15) yaralanırken, motosiklet sürücüsü Özyalçın olay yerinde hayatını kaybetti. Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Burdur'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. 

Taner Akyol (22) idaresindeki 15 HN 708 plakalı otomobil, ilçe girişinde Mustafa Özyalçın (48) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Halit (19) ve Kemal Demir (17) ile Yasin Akyol (15) yaralanırken, motosiklet sürücüsü Özyalçın olay yerinde hayatını kaybetti.

Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.