Burdur'da mazot, akü ve su motoru çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 28.06.2020 - 13:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da mazot, akü ve su motoru çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Burdur'da mazot, akü ve su motoru çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı
Burdur'un Gölhisar ve Karamanlı ilçelerinde mazot, jeneratör, akü ve su motoru çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Gölhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Sorkun köyünde 6 farklı adresten 320 litre mazot, tüfek, jeneratör ve 2 su motoru hırsızlığının failini yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Karamanlı ilçesindeki 250 litre mazot ve 6 akü hırsızlığının da Gölhisar'daki hırsızlıkla bağlantılı olduğu belirledi. Kamera kayıtlarının incelemesinin ardından kiralık bir aracı takibe alan ekipler, hırsızlıktan sabıkalı şüpheli H. K'yi (48) yapılan operasyonla Muğla'nın Fethiye ilçesinde gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Burdur'da mazot, akü ve su motoru çaldığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Burdur'un Gölhisar ve Karamanlı ilçelerinde mazot, jeneratör, akü ve su motoru çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Gölhisar Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Sorkun köyünde 6 farklı adresten 320 litre mazot, tüfek, jeneratör ve 2 su motoru hırsızlığının failini yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, Karamanlı ilçesindeki 250 litre mazot ve 6 akü hırsızlığının da Gölhisar'daki hırsızlıkla bağlantılı olduğu belirledi.

Kamera kayıtlarının incelemesinin ardından kiralık bir aracı takibe alan ekipler, hırsızlıktan sabıkalı şüpheli H. K'yi (48) yapılan operasyonla Muğla'nın Fethiye ilçesinde gözaltına aldı.

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.