BURDUR'DA KYK YURT İHALESİ TAMAMLANDI

Gündem 28.10.2020 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA KYK YURT İHALESİ TAMAMLANDI

Burdur'un öğrenci şehrine dönüştürülme ve yeterli alt yapının sağlanabilmesi için 900 kişilik öğrenci yurdu ihalesi tamamlandığını Ak Parti Milletvekilleri duyurdu...
900 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İHALESİ TAMAMLANDI AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkezde yapılacak olan Kredi Yurtlar Kurumu yurt yapımı ile ilgili açıklamada bulundular.   900 KİŞİLİK YURT İNŞAATI İHALESİ TAMAMLANDI Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 kişilik KYK Yurdunun ihalesinin yeniden yapıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 öğrenci kapasiteli KYK Yurdu inşaatının Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından daha önce ihalesi gerçekleştirilmişti ancak ihaleyi alan firmanın ihale feshini nedeniyle tekrardan Bakanlığımız ihaleyi gerçekleştirdi. İhale itiraz süreci beklenmekte olup, sürecin tamamlanması ile birlikte bakanlığımız ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yaparak, inşaat sürecine geçilecektir.” şeklinde açıklamada bulundular.   BURDUR’DA 4517 ÖĞRENCİMİZE YENİ YURT İMKANI SAĞLADIK AK Parti Hükümetleri döneminde Burdur’da öğrencilerin barınması için yeni yurtların yapıldığı belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “AK Parti Hükümetlerimiz her alanda Burdur’da yatırım yapmaya devam etmektedir. Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçelerimizdeki 6095 yurt kapasitesinin 4517’si AK Parti Hükümetlerimiz döneminde kazandırılmıştır. Bu İstiklal Kampüsünde yurtlardan 1.000 Öğrencilik olan yurdumuzun YAPIMI TAMAMLANMAK üzere etmekte olup, Nisan ayında Bakanlığımıza teslimi gerçekleştirilmesi planlamaktadır.   1078 kişilik yurtta yap işlet devre modeli ile yapılmış bakanlığımızca işletmeciliği yapılmaktadır. Gölhisar’ımızda 500 Öğrencilik Yurdumuzu Yapmıştık. Yine Bucak İlçemizde 500 Öğrencilik Yurdumuz Yapılmıştı. Bucakta 2. Olarak 500 Öğrencilik KYK yapımı gerçekleştirilen yurdun ihale feshi yapılmış olup, Bakanlığımız tarafından tekrar ihale süreci başlamıştır. Burdur’umuzda laf değil icraat üretmeye, sorunlarımızı çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Açıklamasında bulundular.
Burdur'un öğrenci şehrine dönüştürülme ve yeterli alt yapının sağlanabilmesi için 900 kişilik öğrenci yurdu ihalesi tamamlandığını Ak Parti Milletvekilleri duyurdu...

900 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İHALESİ TAMAMLANDI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkezde yapılacak olan Kredi Yurtlar Kurumu yurt yapımı ile ilgili açıklamada bulundular.

 

900 KİŞİLİK YURT İNŞAATI İHALESİ TAMAMLANDI
Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 kişilik KYK Yurdunun ihalesinin yeniden yapıldığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkezde yapımı gerçekleşecek olan 900 öğrenci kapasiteli KYK Yurdu inşaatının Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından daha önce ihalesi gerçekleştirilmişti ancak ihaleyi alan firmanın ihale feshini nedeniyle tekrardan Bakanlığımız ihaleyi gerçekleştirdi.

İhale itiraz süreci beklenmekte olup, sürecin tamamlanması ile birlikte bakanlığımız ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yaparak, inşaat sürecine geçilecektir.” şeklinde açıklamada bulundular.
 

BURDUR’DA 4517 ÖĞRENCİMİZE YENİ YURT İMKANI SAĞLADIK
AK Parti Hükümetleri döneminde Burdur’da öğrencilerin barınması için yeni yurtların yapıldığı belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “AK Parti Hükümetlerimiz her alanda Burdur’da yatırım yapmaya devam etmektedir. Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçelerimizdeki 6095 yurt kapasitesinin 4517’si AK Parti Hükümetlerimiz döneminde kazandırılmıştır.

Bu İstiklal Kampüsünde yurtlardan 1.000 Öğrencilik olan yurdumuzun YAPIMI TAMAMLANMAK üzere etmekte olup, Nisan ayında Bakanlığımıza teslimi gerçekleştirilmesi planlamaktadır.

 

1078 kişilik yurtta yap işlet devre modeli ile yapılmış bakanlığımızca işletmeciliği yapılmaktadır. Gölhisar’ımızda 500 Öğrencilik Yurdumuzu Yapmıştık. Yine Bucak İlçemizde 500 Öğrencilik Yurdumuz Yapılmıştı. Bucakta 2. Olarak 500 Öğrencilik KYK yapımı gerçekleştirilen yurdun ihale feshi yapılmış olup, Bakanlığımız tarafından tekrar ihale süreci başlamıştır. Burdur’umuzda laf değil icraat üretmeye, sorunlarımızı çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.