BURDUR'DA KAÇAK VE SAHTE İÇKİLERE GEÇİT VERİLMİYOR

Gündem 25.10.2020 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA KAÇAK VE SAHTE İÇKİLERE GEÇİT VERİLMİYOR

Burdur'da kaçak içki denetimlerine ara verilmeden devam ediliyor...
Ülkemizde son dönemde artan kaçak içkiden kaynaklı ölümler ve zehirlenmeler nedeniyle Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünce Burdur'da kaçak içki denetimleri gerçekleştiriliyor.    Denetimlerde koronavirüse karşı uyulması gereken hususlar, asgari teknik ve hijyenik koşullar kontrolünün yanı sıra, kaçak ve sahte ürünlere yönelik etiket ve bandrol kontrolleri yapılıyor.      
Burdur'da kaçak içki denetimlerine ara verilmeden devam ediliyor...

Ülkemizde son dönemde artan kaçak içkiden kaynaklı ölümler ve zehirlenmeler nedeniyle Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünce Burdur'da kaçak içki denetimleri gerçekleştiriliyor. 

 

Denetimlerde koronavirüse karşı uyulması gereken hususlar, asgari teknik ve hijyenik koşullar kontrolünün yanı sıra, kaçak ve sahte ürünlere yönelik etiket ve bandrol kontrolleri yapılıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.