BURDUR'DA KIZ YURDUNDA POZİTİF VAKA ALARMI

Gündem 24.10.2020 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA KIZ YURDUNDA POZİTİF VAKA ALARMI

Burdur Fen Lisesi yatılı kız yurdunda covid-19 vakası tespit edildi...
Burdur Fen Lisesi yatılı kız yurdunda kalan öğrencilerde koronavirüs vakası tespit edildi. Pozitif vakalar ve temaslı olan öğrenciler tespit edilerek KYK yurtlarına yerleştirildi.   Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Burdur’da da hızla büyüyor. İddialara göre kentte yatılı kız yurdunda kalan bazı öğrenciler, rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Koronavirüs belirtisi gösteren şikayetler üzerine öğrencilere test yapıldı. Yapılan testin ardından koronavirüs vakaları ortaya çıkarken kız yurdunda ise filyasyon çalışması başlatıldı. Pozitif vakalar ile temaslı öğrenciler KYK yurduna yerleştirildi. Kız yurdunda da dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Burdur Fen Lisesi yatılı kız yurdunda covid-19 vakası tespit edildi...

Burdur Fen Lisesi yatılı kız yurdunda kalan öğrencilerde koronavirüs vakası tespit edildi. Pozitif vakalar ve temaslı olan öğrenciler tespit edilerek KYK yurtlarına yerleştirildi.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Burdur’da da hızla büyüyor. İddialara göre kentte yatılı kız yurdunda kalan bazı öğrenciler, rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Koronavirüs belirtisi gösteren şikayetler üzerine öğrencilere test yapıldı.

Yapılan testin ardından koronavirüs vakaları ortaya çıkarken kız yurdunda ise filyasyon çalışması başlatıldı. Pozitif vakalar ile temaslı öğrenciler KYK yurduna yerleştirildi. Kız yurdunda da dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.