BURDUR’DA JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI

Asayiş 18.11.2020 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI

İl Jandarma ekipleri asayişin ve güvenliğin sağlaması için aralıksız denetim uygulamalarına devam ediyor...
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk bölgelerinde 09-15 Kasım 2020 tarihleri arasında Emniyet Kemeri, Yük Taşıyan Araçlar, Alkol ile Okul Servis Araçlarına yönelik özel denetimler yapılmıştır.   (32) Trafik ekibi (64) personelin katılımı ile icra edilen uygulamalarda; (2051) araç ve (18) servis aracı kontrol edilmiş, toplamda (81) araç sürücüsü hakkında (68.141 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek, (30) araç trafikten men edilmiş, (4) sürücünün belgesine geçici olarak el konulmuştur.       
İl Jandarma ekipleri asayişin ve güvenliğin sağlaması için aralıksız denetim uygulamalarına devam ediyor...

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk bölgelerinde 09-15 Kasım 2020 tarihleri arasında Emniyet Kemeri, Yük Taşıyan Araçlar, Alkol ile Okul Servis Araçlarına yönelik özel denetimler yapılmıştır.

 

(32) Trafik ekibi (64) personelin katılımı ile icra edilen uygulamalarda;

(2051) araç ve (18) servis aracı kontrol edilmiş, toplamda (81) araç sürücüsü hakkında (68.141 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek, (30) araç trafikten men edilmiş, (4) sürücünün belgesine geçici olarak el konulmuştur. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.